Tarotový horoskop na rok 2023: BLÍŽENCI. Karty slibují skvělý začátek roku a přízeň hvězd

Co bude pro vás v roce 2023 nejdůležitější podle tarotových karet? Co vás čeká v oblasti zdraví, lásky, práce a financí a jaká jsou nejdůležitější tarotová poselství právě pro vaše znamení? Přečtěte si velký tarotový horoskop na rok 2023 pro Blížence.

Zdraví

karty Pětka pentaklů, Pětka pohárů, Eso holí, Dvojka holí

Vaše znamení by se mělo v tomto roce zaměřit více na svoje tělo, důležité budou i preventivní prohlídky a celková změna životosprávy. Určitě vám prospěje dostatek pohybu, především na čerstvém vzduchu, výlety, procházky a také jóga. Právě díky ní se naučíte správně dýchat. V první polovině roku se nezanedbávejte, poslouchejte řeč svého těla a udělejte si čas jen pro sebe. Z karetního výkladu vyplývá, že pro vás bude lepší druhá polovina roku, kde u mnohých z vás nastane uvolnění, ozdravení a přísun nové energie, které slibuje především karta Eso holí. I závěr roku by měl být pro vaše zdraví a kondici pozitivní.

  • Tip pro vás: Zaměřte se na cvičení jógy, ve kterém se naučíte dýchat. Správná funkce plic je pro vaše znamení klíčová.

Láska a partnerství

karty Desítka pentaklů, Král mečů, Dvojka mečů, Osmička pohárů

Výklad je všeobecný, proto pro každého zástupce vašeho znamení trochu jiný. Společné jsou ale určité tendence. Na počátku roku, v jeho první třetině je karta Desítka pentaklů, která předznamenává domácí pohodu. S jarem u mnohých z vás může dojít k citovému ochlazení. Možná se zamyslete nad tím, jestli vaše práce a aktivity nenarušují vaše partnerské vztahy. V druhé polovině roku pro vás vyšly pozitivnější karty, především Dvojka mečů, která usmiřuje, hledá cestu a dohodu. U některých z vás, jak naznačuje Osmička pohárů, může dojít k rozchodu, což je někdy to nejlepší pro obě strany. Nesetrvávejte ze zvyku ve vztahu, který již nežije.

Práce a peníze

karty Rytíř pentaklů, Desítka holí, Sedmička mečů, Páže mečů

Rok 2023 pro vaše znamení začíná slibně, možná rozjedete spoustu aktivit, protože Desítka holí předznamenává velkou vytíženost. Důležitou zprávou pro vás je, že máte opravdu pečlivě vybírat, kam nasměrujete svůj čas, energii i peníze. Ověřte si všechny smlouvy, najměte odborníky a nechejte si důležité dokumenty prověřit. V druhé polovině roku vycházejí karty, které ukazují možné problémy, proto je pro vás důležité být pozorní, jednejte podle přísloví – dvakrát měř a jednou řež. Předejdete tak mnoha zbytečným nepříjemnostem, a tak zabráníte stresu a napětí.

Poselství pro rok 2023 – karta XVIII. Luna

Poselství této karty upozorňuje na období, které vám může přinést silnou introspekci, ponor do vlastní duše na základě různých zážitků, setkání a především uvědomění si toho, co je pro vás v životě důležité. Můžete zažívat různé splíny, výkyvy nálady, kdy vaše vnitřní Já bude toužit po tom, abyste mu naslouchali. Je to období, kdy je vhodná samota, ticho, příroda, meditace a hledání harmonie, klidu, naplnění a rovnováhy.

  • Karta Luny souvisí s našimi city a pocity. Pod jejím vlivem můžete být více zranitelní než obvykle. Může vám však přinést uměleckou inspiraci a kreativitu.

Jaký bude rok 2023 podle astrologie? Podívejte se:

Další horoskopy na rok 2023

Zdroj: Autorský text astroložka a kartářka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky peníze láska hvězda horoskop práce energie vztah jóga tarotový horoskop Blíženci zdraví rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.