Tarotový horoskop na rok 2023: ŠTÍR. Bude mít nové možnosti, které zaručují zisk a úspěch

Co bude pro vás v roce 2023 nejdůležitější podle tarotových karet? Co vás čeká v oblasti zdraví, lásky, práce a financí a jaká jsou nejdůležitější tarotová poselství právě pro vaše znamení? Přečtěte si velký tarotový horoskop na rok 2023 pro Štíra.

Zdraví

karty Devítka pohárů, Král holí, Sedmička mečů, Šestka holí

Pro vaše znamení vychází v oblasti zdraví lépe první polovina roku. Karty přinášejí poselství o spokojenosti, energii a pohodě v oblasti fyzické i duševní. I jaro uvítáte v plné síle, karta Král holí představuje zvládání všeho, co je v životě třeba. Letní měsíce a období dovolených může být náročnější především na vaši psychiku, ale i „kapsu“. Podzim a zima budou již radostnější, zvláště pak v čase po vašich narozeninách, kdy pocítíte „novou mízu“. I přes nepřízeň počasí se budete cítit skvěle.

  • Tip pro vás: Určitě dbejte na dostatečný přísun vitaminu C i celé spektrum minerálů, a to po celý rok. Na zažívání je skvělá kombucha, ale i šťáva ze zelí, fenykl a čaj z máty peprné.

Láska a partnerství

karty Rytíř mečů, Rytíř holí, Devítka pohárů, Páže pohárů

Na začátek roku se připravte, v oblasti vztahů, rodiny a lásky vychází karta Rytíř mečů, která signalizuje potíže a nedorozumění. Druhá karta Rytíř holí ale přináší zklidnění. V letním období karty radí klid a odpočinek v kruhu vašich blízkých, rodiny, dětí nebo přátel. I v podzimním a zimním čase by měla v této důležité oblasti převládat pohodová atmosféra, kterou přináší karta Páže pohárů. V druhé polovině roku jsou ve výkladu dvě pozitivní karty – poháry, které symbolizují porozumění, toleranci a lásku. Záleží vždy na nás, jak dokážeme tyto nabídky osudu využít. V tomto roce je k vám paní Štěstěna obrácená pozitivní tváří.

Práce a peníze

karty Dvojka pohárů, Eso pentaklů, Osmička pohárů, Čtyřka holí

I v této oblasti by se vám mělo dařit. Karty předznamenávají možnost zajímavé spolupráce, nové projekty a kontakty. Počátek roku bude slibný, jaro může být trochu rozpačité, mnozí z vás nevydrží napětí a některé pracovní cíle vzdají. Opravdové žně byste měli prožít v létě, kdy vychází nejlepší karta Eso pentaklů, které symbolizuje velký zisk i posun, může to znamenat i posílení pozice, lukrativní projekt a spolupráci. Poslední měsíce roku budou u těch, kteří svoji snahu nevzdali, ve znamení hojnosti, oslav a plné spokojenosti v oblasti materiálního zabezpečení.

Poselství pro rok 2023 – XXI. Svět

Pro rok 2023 vám vyšla karta Svět, neboli Univerzum, která naznačuje velký posun a možnosti, a to ve všech důležitých oblastech vašeho života. Tyto výzvy je nutno přijmout bez obav a pustit se do změn, které ve svém životě vyhlížíte. Můžete uskutečnit věci, na které jste dlouho čekali. Na životních křižovatkách najdete správný směr, kterým se máte vydat. Zažijete šťastné náhody, setkání a kontakty s lidmi, kteří vám mohou poradit nebo pomoci.

  • Karta Svět mluví o cíli našeho snažení. Předpovídá úspěch našich plánů. Někdy prorokuje životní svazek a rodinu.

Jaký bude rok 2023 podle astrologie? Podívejte se:

Další horoskopy na rok 2023

Zdroj: Autorský text astroložka a kartářka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky peníze zdraví láska práce Štír tarotový horoskop rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.