Astročlánky

30. listopadu 2022 05:59

Jiřina Köppelová

Tarotový horoskop na rok 2023: BERAN. Výrazně lepší pro něj bude první polovina roku

Co bude pro vás v roce 2023 nejdůležitější podle tarotových karet? Co vás čeká v oblasti zdraví, lásky, práce a financí a jaká jsou nejdůležitější tarotová poselství právě pro vaše znamení? Přečtěte si velký tarotový horoskop na rok 2023 pro znamení Berana.

Zdraví

karty Páže mečů, Král mečů, Pětka kalichů, Král pentaklů

Výklad pro vás přináší informace o důležitosti péče o psychiku, zvláště pak v první polovině roku. Mečové karty náleží k nervovému aparátu, proto lze odhadovat, že budete muset zvládat velkou zátěž, stres, ať již v oblasti pracovní či osobní. Také může být ohrožen váš cévní systém, což přináší informace o důležitosti pohybu i výběru stravy, která nebude vaše tělo nadměrně zatěžovat. V letním období naberete energii, dopřejte si dostatek odpočinku a odpojíte se od běžné denní rutiny. S nástupem podzimu se vše „ustálí“ a vy bude spokojení a šťastní, jak jste všechny zkoušky skvěle zvládli.

  • Tip pro vás: Prospějí vám procházky, občas sklenička s přáteli. Doplňujte hořčík, zinek a křemík.

Láska a partnerství

karty Šestka holí, Osmička pohárů, Desítka holí, Páže pohárů

V lásce si můžete připadat jako na horské dráze, v první třetině roku se vám v osobních vztazích bude dařit. Na přelomu jara a léta u některých z vás může dojít ke kolizím, které v některých případech mohou vést až k rozchodům. Také období léta bude náročné, je možné, že někteří z vás se budou chtít ze všech závazků (i pracovních) osvobodit a začít žít po svém. Od podzimu se mohou vaše milostné vztahy uspořádat, budete hledat cestu k většímu porozumění a vaše partnerství budete chtít něčím oživit. U nezadaných toto období přináší možné seznámení se zajímavým protějškem.

Práce a peníze

karty Trojka pohárů, Dvojka holí, Desítka mečů, Devítka holí

Podle tohoto výkladu vychází pro vás první pololetí roku v pracovní oblasti pozitivně. Jestliže máte před sebou důležitá rozhodnutí v oblasti kariéry, financí, investic, nákupu či prodeje nemovitosti, řešte je během tohoto období. Po létě může dojít k různým změnám, které nebudou pro vaše znamení nejpozitivnější. Desítka mečů může znamenat různé „rychlé“ i negativní zvraty. Proto bude pro vás důležité dávat si pozor na všechna důležitá rozhodnutí, podpisy, smlouvy, půjčky. Vše si náležitě prověřte a některé důležité smlouvy nechejte raději prověřit odborníky.

Poselství pro rok 2023 –  karta XV. Ďábel

Tato karta z Velké arkány ukazuje, že v novém roce 2023 musíte být opatrní v oblasti materiální i vztahové. Její symbol Ďábla ukazuje na určitou spoutanost, závislost a možné problémy, které si můžete přivodit svojí nepozorností nebo unáhlenými rozhodnutími, kterých pak můžete litovat. Proto je pro vás důležité věnovat pozornost všem zásadním rozhodnutím a nic zbytečně pod tlakem okolností a ostatních lidí neřešit.

  • Ďábel je zákon a diktát hmoty, který může „oživnout“ jen prostřednictvím nás. Lze říci, že jsme to my sami, kteří dáváme tmě moc nad našimi životy.

Jaký bude rok 2023 podle astrologie?

Další horoskopy na rok 2023

Zdroj: Autorský text astroložka a kartářka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky zdraví léto práce finance Beran tarotový horoskop rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.