Tarotový horoskop na rok 2023: RYBY. Osud mají ve vlastních rukou, mohou se stát vítězi

Co bude pro vás v roce 2023 nejdůležitější podle tarotových karet? Co vás čeká v oblasti zdraví, lásky, práce a financí a jaká jsou nejdůležitější tarotová poselství právě pro vaše znamení? Přečtěte si velký tarotový horoskop na rok 2023 pro Ryby.

Zdraví

karty Šestka mečů, Rytíř holí, Král holí, Trojka holí

První karta výkladu pro vaše znamení Šestka mečů vypovídá o nedostatku energie, slabé vůli a touze někam utéci. Je potřeba podpořit psychiku, pokud možno přesunout náročné úkoly a práci na vhodnější období. Po vašich narozeninách s počínajícím jarem se vám bude dařit lépe. Energii vám přináší karta Rytíř holí. Tendence bude vzestupná, další kartou je totiž Král holí. Lze říci, že vaše tělo i mysl budou v souladu a vy se budete cítit skvěle. V letním čase se nabijete sluncem, pohodou, odpočinete si, a tak uvítáte podzimní dny v plné síle. Závěr roku z karetního výkladu hovoří o pozitivním fyzickém a psychickém stavu, harmonii a chuti měnit vás zaběhnutý životní styl. Budete chtít vylepšit svůj jídelníček, najít vhodné sportovní aktivity, nové koníčky i přátele.

Láska a partnerství

karty Desítka holí, Šestka holí, Rytíř pohárů, Čtyřka pohárů

Počátek roku 2023 bude i v této oblasti pro vás náročný. Na vině mohou být různá nedorozumění a napětí v rodině a partnerský nesoulad. Na jaře přichází průlom, karta Šetka holí, které se také přezdívá Vítězství, přináší pozitivní informaci o tom, že nesváry a problémy dokážete zvládnout. I další karta Rytíř pohárů předpovídá lásku a pozitivní emoce. V podzimním období a v závěru roku vás může zasáhnout další napjaté období, nedostatek komunikace a citová uzavřenost. Bude jen na vás, jak dokážete negativní postoje zvládnout. Vaše citlivé znamení často přestane komunikovat a partnerská komunikace je ve vztazích velmi důležitá.

Práce a peníze

karty Trojka holí, Čtyřka holí, Rytíř holí, Devítka pohárů

Tento rok bude pod vládou hledání nových pracovních a finančních zdrojů. Karta Trojka holí už na počátku roku evokuje tuto skutečnost, lze ale říci, že se vám bude dařit. Musíte jen vyjít ze své „pohodlné zóny“ a snažit se o změny starých, negativních postojů a také se zbavit strachu. Dařit by se vám v oblasti financí a práce mělo po celý rok, v podzimním období budete mít dostatek možností, kontaktů a také nabídek, které dokážete skvěle zúročit. Poslední karta vašeho výkladu Devítka pohárů nese poselství hojnosti, spokojenosti a také úspěchu v této důležité oblasti.

Poselství pro rok 2023 –  VII. Vůz

Vůz je kartou pohybu a změny. Je důležité zaměřit své úsilí na konkrétní cíle. Toužíme po úspěchu, který může být vnější a relativní, ale přináší nám uspokojení. Archetyp této karty nese poselství – máte řídit svůj osud, otěže nebo volant svého vozu (který je symbolem těla). Vše máte jen ve svých rukou. Jde jen o to, nevychýlit se z daného směru, jít za svým cílem, a stát se vítězem, ne nad druhými, ale sami nad sebou. V tomto roce můžete dát do pohybu změny, které z dlouhodobějšího hlediska zásadně změní váš život, a to ve všech důležitých oblastech.

  • Tarotová karta Vůz vždy hovoří o aktivitě, cestách a událostech spojenými s cestami nebo změnou.

Jaký bude rok 2023 podle astrologie? Podívejte se:

Další horoskopy na rok 2023:

Zdroj: Autorský text astroložka a kartářka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky peníze zdraví láska horoskop práce energie rytíř tarotový horoskop Ryby rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.