Tarotový horoskop na rok 2023: LEV. Celý rok bude ve znamení velké lásky a rodiny

Co bude pro vás v roce 2023 nejdůležitější podle tarotových karet? Co vás čeká v oblasti zdraví, lásky, práce a financí a jaká jsou nejdůležitější tarotová poselství právě pro vaše znamení? Přečtěte si velký tarotový horoskop na rok 2023 pro Lvy.

Zdraví

karty Dvojka mečů, Čtyřka pohárů, Sedmička mečů, Král pohárů

V novém roce si můžete připadat jako na rychlodráze, je důležité, abyste to byli vy, kdo svůj život řídíte. Začátek roku může být pro vaše znamení nadějný, s jarem však bude přicházet úbytek sil, špatná nálada, která se může odrazit i na vaší fyzické kondici. Dopřejte proto svému tělu maximální péči, poraďte se s odborníky, nenechejte nic náhodě. Podpořte svojí imunitu, více se pohybujte a snažte se uspořádat i svoje pracovní aktivity tak, abyste měli dostatek času na své koníčky, přátele i rodinu. Po létě přichází období většího klidu a v závěru roku se budete cítit velmi dobře. Zkuste si naplánovat výlety a prodloužené víkendy nejen na období léta, ale i na podzim, těšit vás mohou i zimní výlety na hory.

  • Tip pro vás: Zkuste najít rovnováhu mezi prací, rodinou i odpočinkem. Věnujte svůj čas i koníčkům a svým dětem.

Láska a partnerství

karty Desítka pentaklů, Šestka pohárů, Dvojka pentaklů, Trojka pohárů

Celý váš příští rok bude ve znamení lásky, vztahů a partnerských rošád. Váš výklad vyšel opravdu skvěle. Hned na počátku roku budete řešit rodinné vztahy, a to jak k vaší spokojenosti, tak ke spokojenosti ostatních členů rodiny. Také vaši přátelé nepřijdou zkrátka, uděláte si na ně čas. U některých z vás mohou dokonce „zvonit svatební zvony,“ budete chtít svůj vztah zlegalizovat. Možný je i přírůstek do rodiny, který vás postrčí ke svatbě. Po celý rok by se vám v této oblasti mělo opravdu dařit. Zkuste se naladit pozitivně, ať i přes případné mráčky vidíte slunce. Věřte, že věci lásky dopadnou pro vaše znamení v tomto roce skvěle.

Práce a peníze

karty Král holí, Trojka mečů, Král mečů, Trojka pohárů

V této oblasti můžete zaznamenat mnoho proměn. V prvním čtvrtletí roku budete plní elánu a touhy zvládnout výzvy nového roku. S jarem může přijít určité zklamání, protože ne všechny projekty se vám vydaří. Nezoufejte a nevzdávejte se, zabojujte a uvidíte, že po létě budete sklízet plody svého snažení. Krásna karta Trojka pohárů v závěru roku přináší ujištění, že vše, do čeho vložíte svoji energii, se vám nakonec vrátí zpět. Bude to prověrka vaší trpělivosti a výdrže. Vaše znamení je bojovné, ale dobrou radou pro vás je, zaměřit svoji pozornost na to, co opravdu chcete. Netříštěte své síly, čas ani finance, rozhodněte se a jděte si za svým i navzdory posměváčkům i těm, kteří by vás mohli odrazovat.

Poselství pro rok 2023 – XIX. Slunce

Pro vaše znamení vyšla jedna z nejkrásnějších karet Velké arkány – Slunce, které v astrologii patří také k vašemu znamení. Jeho síla a energie vás provázejí po celý život a nebude tomu jinak ani v tomto roce. Věřte, že se vám bude dařit ve všech oblastech, v lásce, zdraví a práci. Vizualizujte si úspěch, pohodu a vnitřně se nastavte na zdar ve všem, co děláte.

  • Slunce je kartou veskrze pozitivní. Označuje také děti, ať už ty narozené nebo ty, které mohou být teprve počaty.

Jaký bude rok 2023 podle astrologie? Podívejte se:

Další horoskopy na rok 2023

Zdroj: Autorský text astroložka a kartářka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky peníze zdraví léto láska rodina horoskop práce Nový rok Slunce tarotový horoskop láska Lev rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.