Tarotový horoskop na rok 2023: KOZOROH. Zbaví se omezení z minulosti, čeká ho čas obnovy

Co bude pro vás v roce 2023 nejdůležitější podle tarotových karet? Co vás čeká v oblasti zdraví, lásky, práce a financí a jaká jsou nejdůležitější tarotová poselství právě pro vaše znamení? Přečtěte si velký tarotový horoskop na rok 2023 pro Kozorohy.

Zdraví

karty Dvojka mečů, Král pohárů, Devítka holí, Osmička pohárů

V oblasti zdraví vám vyšly karty, které mohou predikovat určité zdravotní potíže. Již z kraje nového roku je pro vás důležité zařadit do vašeho časového plánu dostatek pohybu na zdravém vzduchu. Pokud nebude počasí přát outdoorovým aktivitám, můžete cvičit doma nebo ve wellness studiu, tělocvičně či posilovně. Odbouráte tak stres a napětí. Na jaro vám vychází velmi pěkná karta. V létě karty radí dostatek odpočinku a odpoutání se od práce a povinností. Podzim a zima pro vás mohou být také náročné, pozor na oblast močového měchýře a pohybového aparátu. Doplňujte do stravy vápník, vitamín C a B. Pozornost věnujte také pitnému režimu.

Láska a partnerství

karty Eso holí, Rytíř mečů, Pětka pohárů, Šestka mečů

Lze říci, že v oblasti lásky a partnerství budou v příštím roce vaše cesty klikaté. Na začátku roku budete v pohodě, Eso holí předznamenává spokojenost. S jarem u některých z vás mohou přijít negativní postoje, nedůvěra a možné problémy. Léto nevychází v oblasti vztahů nejlépe. Stejně je to i v období podzimu a zimy. Je možné, že mnozí z vás budou chtít odejít ze vztahů, které vás nenaplňují, brání vám v rozvoji a nepřinášejí do vašeho života štěstí a spokojenost. Je možné, že mnoho zástupců vašeho znamení se rozhodne pro rázný a radikální krok – rozchod.

Práce a peníze

karty Král pentaklů, Páže holí, Desítka pohárů, Král pohárů

Ve finanční sféře se vám bude dařit. Hned na začátek roku 2023 vychází karta Král pentaklů, která přináší pozitivní poselství expanze v materiální oblasti. Dostatečný přísun financí byste však měli mít po celý rok. I vaše pracovní pozice by se mohla zlepšit. Výklad přináší skvělé karetní symboly, které vám dávají velkou šanci uspět v profesní oblasti, posunout se dále, což vaše ambiciózní znamení jistě uvítá. Naplánujte si, co je pro vás nejdůležitější zvládnout, prověřte své účty, zaměřte se na investice, ve kterých budete moci svoje peníze dobře zúročit.

Poselství pro rok 2023 –  XX. Soud

V roce 2023 dojdete možná k poznání, že všechno pozemské štěstí je omezené, proto se nemáte zbytečně trápit, ale přijmout velkou pravdu – věčné jsou jen hodnoty duchovní. Můžete se zbavit vymezených hranic z minulosti, dokážete lépe vnímat souvislosti. Mějte nadhled a zkuste druhým i sobě odpustit. Může se vám dařit zúročit a využít životní zkušenosti. Je to čas nezaujatých postojů a správných rozhodnutí, čas obnovy a rekonstrukce důležitých oblastí života.

  • Tarotová karta Soud také zvěstuje nové možnosti, které se před námi mohou otevřít. Je jen na nás, jak jich dokážeme využít.

Jaký bude rok 2023 podle astrologie? Podívejte se:

Další horoskopy na rok 2023:

Zdroj: Autorský text astroložka a kartářka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky peníze zdraví láska práce tarotový horoskop Kozoroh rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.