Tarotový horoskop na rok 2023: PANNA. V partnerství se jí povede skvěle, čeká ji svatba

Co bude pro vás v roce 2023 nejdůležitější podle tarotových karet? Co vás čeká v oblasti zdraví, lásky, práce a financí a jaká jsou nejdůležitější tarotová poselství právě pro vaše znamení? Přečtěte si velký tarotový horoskop na rok 2023 pro Panny.

Zdraví

karty Pětka holí, Devítka pentaklů, Pětka mečů, Sedmička holí

Pro vaše znamení je v nadcházejícím roce dobré si hlídat především psychické zdraví a odolnost vůči stresu. Vaše psychika bude ovládat jak vaše pracovní výkony, tak osobní život. Věnujte tedy pozornost správné duševní hygieně, čištění podvědomých a negativních vzorců chování. K podpoře nervové soustavy přispějí i různé podpůrné prostředky z přírody, které vám dodají energii – žen-šen, magnézium, čaje z meduňky lékařské nebo dobromysli. S jarem přijde nejen obleva, ale také uvolnění vašich stresů. V létě bude důležitý odpočinek a dostatek času na relax a údržbu těla. S podzimem mohou opět přijít splíny, na které se ale můžete důkladně připravit. I závěr roku bude pro vaše znamení náročný, proto byste měli věnovat zvýšenou pozornost antistresovým aktivitám.

  • Tip pro vás: Jste znamením práce a píle, dopřávejte si více odpočinku a nestresujte se maličkostmi a záležitostmi, které stejně nemůžete ovlivnit.

Láska a partnerství

karty Královna holí, Čtyřka holí, Šestka pentaklů, Král holí

V oblasti milostných citů by se vám v tomto roce mělo opravdu dařit. Karty ve výkladu signalizují pevnost vašich záměrů a jasná rozhodnutí, která povedou k vyřešení vašich partnerských vztahů. Královna i Král holí ukazují na pár, který se k sobě po všech stránkách hodí. Budete mít i podporu od svých přátel a rodinných příslušníků. Po vztahové stránce se vám povede skvěle, možné je i stěhování, svatba a založení rodiny. U vztahů, které jsou dlouhodobé, může jít o nový vítr do plachet a zlepšení vašeho partnerství na všech úrovních. Bude ale důležité projevit více zájmu o partnera, péči o něj i o vaši fyzickou blízkost.

Práce a peníze

karty Čtyřka holí, Páže pentaklů, Sedmička pohárů, Král mečů

V oblasti práce a peněz by se vám mělo dařit lépe v první polovině roku. Využijte proto všech příležitostí, které vám v tomto období budou přicházet. Obnovte kontakty s lidmi, kteří vám mohou poradit nebo pomoci. Neostýchejte si říci o radu, buďte aktivní, jestliže chcete svůj pracovní potenciál plně využít. Do léta u vás může nastat mnoho pozitivních změn, které ovlivní nejen váš profesní život. V druhé polovině roku můžete očekávat nástup náročného období, vše se ale pozitivně změní po vašich narozeninách. Budete opět plně ve své síle a budete mít dostatek sebevědomí ostatním říci, co chcete a co ne.

Poselství pro rok 2023 –  X. Kolo osudu

Symbol této karty zrcadlí proměnlivost našeho života a také cykličnost jednotlivých jevů, zážitků i vztahů. Máme využít přítomný okamžik a jednat, nečekat na „lepší zítřek“. Žít tady a teď. Kolo osudu přináší také poselství „karmy“ – co zasadíš, to sklidíš. Proto je důležité hlídat si práh svých myšlenek čistý a snažit se vizualizovat pozitivní změny v osobním i pracovním životě.

  • Tato karta někdy ukazuje na to, že v našich záležitostech může nastat zásadní obrat bez našeho přičinění.

Jaký bude rok 2023 podle astrologie? Podívejte se:

Další horoskopy na rok 2023

Zdroj: Autorský text astroložka a kartářka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky peníze láska horoskop práce stres partnerství svatba tarotový horoskop Panna zdraví rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.