Tarotový horoskop na rok 2023: STŘELEC. Čekají ho peníze, měl by ale rozvíjet i svoji intuici

Co bude pro vás v roce 2023 nejdůležitější podle tarotových karet? Co vás čeká v oblasti zdraví, lásky, práce a financí a jaká jsou nejdůležitější tarotová poselství právě pro vaše znamení? Přečtěte si velký tarotový horoskop na rok 2023 pro Střelce.

Zdraví

karty Král holí, Desítka pohárů, Devítka holí, Eso mečů

U vašeho znamení vycházejí pozitivní symboly v první polovině roku. Je zde Král holí, ohnivá karta, která přináší energii, stejně tak jako karta Desítka holí, která značí soulad v oblasti emocionální, dobré vztahy v rodině. Ty se promítají nejen do naší psychiky, ale i do fyzického zdraví. V druhé polovině roku vychází karta Devítka holí, která může předznamenávat problémy v oblasti pohybového aparátu. Zvláště starší ročníky by se měly šetřit. Dále vyšla karta Eso mečů, což může přinášet i radikálnější zásahy do vašeho zdraví.

Láska a partnerství

karty Rytíř holí, Devítka pentaklů, Čtyřka pohárů, Dvojka holí

V roce 2023 by se vám v oblasti vztahů a partnerství mělo dařit. Karta Rytíř holí předznamenává dostatek možností k seznámení a flirtování. Také další karta Devítka pentaklů ukazuje, že budete dostatečně přitažliví a žádaní. První polovina roku se jeví lépe. Je možné, že s „rozjetými partnerskými projekty“ bude pro vás druhá polovinu roku náročná. Proto je důležité, jak nasvědčuje poslední karta Dvojka holí, dobře si svá rozhodnutí promyslet, tak abyste nikomu neublížili a také abyste dokázali využít dané příležitosti ke zlepšení svého partnerského života.

Práce a peníze

karty Rytíř pohárů, Král pentaklů, Rytíř pentaklů, Pětka holí

Dobrou zprávou pro vaše znamení je, že by se vám po celý rok mělo v materiální oblasti dařit. Vychází vám pozitivní karty, z kterých lze predikovat podporu a pomoc vaší rodiny, kolegů a také nadřízených. Vaše finanční portfolio by se mělo v tomto roce značně vylepšit, což úzce souvisí i s vaší prací a investicemi. Budete mít štěstí na dobrá rozhodnutí, kontakty s lidmi, kteří vám pomohou a podpoří vás. Získáte také důležité informace, což je pro vás v podnikání a investování vašich peněz to nejlepší. V závěru roku vychází náročnější karta Pětka holí, která může ukazovat na určité rozpory a problémy v práci, s kolegy nebo se zvýšenými finančními vydáními.

Poselství pro rok 2023 –  II. Velekněžka

Tento karetní symbol přináší pro vás důležitou zprávu. Měli byste se zajímat o věci mezi „nebem a zemí“. Dejte více na svoji intuici a pracujte na jejím rozvoji. Věnujte se meditaci, čtěte motivační knihy, přihlaste se do kurzů osobního rozvoje, nemáte-li čas, jde to i on-line. Rozvíjejte více i svoji kreativní stránku, tvořte, bavte se, udělejte si čas být o samotě, nerušení vnějšími vlivy. Nechejte věcem volný průběh, chce to být pozorovatel, nikoliv činitel. To vás učí nalaďovat se na vnitřní hlas – intuici nebo také vyšší Já.

  • Karta Velekněžka mluví o o souznění, porozumění, o sblížení na duchovní úrovni.

Jaký bude rok 2023 podle astrologie? Podívejte se:

Další horoskopy na rok 2023

Zdroj: Autorský text astroložka a kartářka Věra Várady

Sdílejte článek
Štítky peníze zdraví rodina horoskop práce vztah rytíř tarotový horoskop Střelec láska rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.