Velká věštba na leden pro Býky: Všechno zvládnete a ještě lépe, než jste čekali

BÝK - Měsíční horoskop na leden 2023

Co čeká Býky v prvním měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A jakým novoročním kouzlem si mohou pojistit materiální hojnost? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na leden vám z tarotových karet vychází Sedmička disků, která předpovídá starosti týkající se vašich financí a toho, jestli všechno děláte dobře. Budete se snažit předcházet riskantnímu finančnímu jednání a můžete být frustrovaní z pocitu, že se vám nedaří tak, jak byste chtěli. Tíseň, kterou můžete pociťovat, ale nakonec nemusí být až tak špatná. I přes náročnější období tato karta ukazuje skryté vítězství, které si ovšem vychutnáte až mnohem později.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem ledna si hlídejte zdraví své i členů rodiny. Buďte na sebe opatrní a dávejte pozor na úrazy. Karty vám slibují velmi příznivé zprávy týkající se vašich peněz. Právě v souvislosti se zdravím, hlavně vašich dětí, můžete mít nějaké nečekané výdaje. Vše ale nakonec vezmete za správný konec. Cokoli se na vás bude hrnout, vždy z toho vyjdete velmi dobře a mnohem lépe, než jste si mysleli.

Druhá dekáda bude příznivá hlavně z hlediska citů. Vztahy se mohou hodně posílit. Čekají vás setkání s lidmi, která budou vysloveně radostná a máte se na co těšit.

Koncem měsíce si dejte pozor, abyste se nenechali napálit. Hlavně ve finanční sféře buďte opatrní, komu dáte svou důvěru. Naštěstí máte nad sebou boží oko, takže přijdete na to, jak z toho ven, a nakonec vše zvládnete.

Novoroční kouzlo pro Býky

Na nový rok se tradičně připravuje čočka, aby vás po celý rok provázelo dobré zdraví a peníze. A vy si to v materiální rovině můžete ještě pojistit kouzlem. Až ji budete čočku při jejím vaření zahušťovat nebo jen míchat (důležité je míchat ji po směru hodinových ručiček), myslete při tom na vše, co chcete v tomto roce získat, čeho chcete dosáhnout, co všechno chcete, aby bylo součástí vašeho života. S touto myšlenkou pak čočku snězte.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)