Velká věštba na leden pro Raky: Věřte své intuici, povede vás správnou cestou

RAK - Měsíční horoskop na leden 2023

Co čeká Raky v prvním měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A jaké novoroční kouzlo jim pomůže zajistit si peníze a hojnost? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na leden vám z tarotových karet vychází Čtyřka mečů, což je karta, která ukazuje klid, ovšem trochu vynucený. Potřebujete si odpočinout, nabrat síly a získat čas, abyste zjistili, jak dál, a zvážili a naplánovali své další kroky. Možná to není úplně nejideálnější, ale určitě lepší než se hnát do extrémů.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem ledna vám přinese různé nové situace, ve kterých se ale vyloženě najdete. Budete si vést, jako nikdy předtím a dokážete velmi flexibilně reagovat na nové podmínky. Čekají vás i nějaké cesty, které vám přinesou radost. Možná navštívíte své příbuzné. Půjde vám také dobře učení a máte možnost zajistit si lepší rozhled.

Karty vám slibují i něco příjemného v citech. Otázka ale je, s kým to bude a tady buďte trochu opatrní. Když už budete mít rande nebo nějakou společenskou událost, hlídejte si, s kým se budete bavit, aby z toho do budoucna nebyla nějaká nepříjemnost v podobě žárlivosti nebo pomluv. I v těchto situacích si ale naštěstí dokážete hravě se vším poradit, protože budete věcem umět předcházet. Vaše intuice bude mimořádně silná. Budete mít čich na lidi i peníze a šťastnou ruku na výběr věcí, které si budete pořizovat.

Novoroční kouzlo pro Raky

Chcete-li si zajistit na celý rok peníze a hojnost, můžete si to pojistit malým finančním kouzlem. Posbírejte malé mince, které doma najdete, a nasypte je do menší sklenice, třeba od přesnídávky. Mince zalijte perlivou vodou a sklenici dejte na jižní stranu, kde svítí slunce, ideálně na parapet a z vnitřní strany, aby vám voda ve sklenici nezamrzla. Sklenici zavřete víčkem a mince vám budou přitahovat hojnost, které bude více a více.

Brzy časně ráno, nebo i kdybyste vstávali na Nový rok v pravé poledne, nalejte do misky studenou vodu a přidejte několik mincí a zamíchejte rukama. Potom pokropte své blízké touto vodou a na všechny tak poteče dar bohatství.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)