Velká věštba na leden pro Váhy: Čeká vás cestování a také pár překvapení

VÁHY - Měsíční horoskop na leden 2023

Co čeká Váhy v prvním měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaké novoroční kouzlo vám zajistí šťastnou budoucnost? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na leden vychází karta Blázen, která je velmi silný amulet a bude vás chránit. Ukazuje volnost, nepopsaný list papíru, takže jaké si to uděláte, takové to budete mít. Také ukazuje měsíc, který může přinést různá překvapení a také cestování, protože Blázen neposedí a potřebuje stále objevovat nové věci. A když někde udělá chybu, dokáže se z ní poučit, aby ji příště neudělal. Blázen je také originální, a tak se někdy dostává do konfliktu s určitými konvencemi. Má ale svůj svět, a tak to neřeší.

Co říkají mariášové karty?

Začátek ledna přinese stálé příjmy a možná také potíže týkající se cestování. Nemělo by to být nic vážného, ale raději buďte opatrní.

Ve druhé dekádě vás možná čeká velmi příjemná cesta v přítomnosti někoho, na kom vám záleží. Přinese vám štěstí a radost a měla by být poměrně nečekaná a pro vás překvapivá. Karty vám slibují i peníze a úspěch, nebudou ale zadarmo. Budete si na ně muset vydělat, mít plodné nápady a trochu víc se ohánět. Ale nebojte se, zvládnete to.

Dopřejete si i výdaje, které budou pro vaši radost. Možná si pořídíte něco do domácnosti nebo jen pro sebe, co potěší vaši duši. A může se stát, že si nakonec užijete i nějaké hezké rande a kvalitní sex.

Novoroční kouzlo pro Váhy

Aby se vám do nového roku vykročilo lépe, možná by stálo za to si hned na jeho začátku udělat kouzlo. Ideální je, když to stihnete v období do Tří králů, kdy se dá krásně čarovat. Vezměte si do ruky největší klíč, který doma najdete, a který vám pomůže otevřít nové cesty. Představte si před sebou velká vrata a za nimi to, co od života chcete. Vrata jsou ještě zavřená. Vezměte klíč, zvedněte ho a požádejte archanděla Gabriela, který zvěstuje novou dobu, aby vám pomohl otevřít dveře k lepšímu životu a šťastné budoucnosti. Otočte klíčem zprava doleva a představte si, že se zavřená vrata otvírají a před vámi je volná cesta tam, kam chcete jít.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)