Velká věštba na leden pro Panny: Čeká vás mumraj, odpočinete si až koncem měsíce

PANNA - Měsíční horoskop na leden 2023

Co čeká Panny v prvním měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jakým novoročním kouzlem si můžete pojistit, abyste měli dost peněz na všechny výdaje? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na leden vám z tarotových karet vychází Král pohárů, což je velmi příznivá karta. Ukazuje člověka, který už tolik neřeší své ego, a který dává, aniž by za to něco požadoval. Možná potkáte někoho, kdo bude vůči vám velmi otevřený, možná až moc, a vaším úkolem bude nenechat si vzít svůj klid. Pro nezadané dámy může tato karta ukazovat nějakého ctitele.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem ledna budete mít možnost uzavřít nějakou kapitolu svého života a přijde zadostiučinění ohledně člověka, který vám kdysi dávno nějak ublížil. Nebudete pro to muset nic udělat, on sám dá o sobě vědět.

Ve druhé dekádě se může objevit mrzutost, kterou nebudete moci sami nijak ovlivnit a která se bude týkat vašich jistot. Možná budete postaveni před podmínky, kterým se budete muset přizpůsobit. Měli byste to ale zvládnout celkem dobře. Důležité bude jen nesedět a nic nedělat.

Konec ledna přinese příznivou cestu, radost, milé setkávání. Možná si někam vyjedete s někým, koho máte rádi, a konečně si odpočinete od mumraje, který vás bude celý leden provázet.

Novoroční kouzlo pro Panny

Jistě vás čekají nějaké výdaje a s nimi vám pomůže malý rituál. Udělejte si ho hned začátkem roku nebo během období od Štědrého dne do Tří králů. To je totiž velmi magické období, během kterého všechny rituály mají mnohem větší sílu. Připravte si žlutý papír, červený fix a zelenou svíci. Tu zapalte, červeným fixem napište na papír reálnou částku, kterou potřebujete, abyste mohli zaplatit své výdaje. Vezměte žlutý achát a zabalte ho do papíru. Svíčku uhaste a dýmem papír ještě trochu očaďte. Pak ho vložte do své peněženky a sledujte, co se bude dít. Svíci pak již na nic jiného nepoužívejte.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)