Velká věštba na leden pro Blížence: Nepřetěžujte se, mohli byste na to doplatit

BLÍŽENCI - Měsíční horoskop na leden 2023

Co čeká Blížence v prvním měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo jim zajistí bezpečí na cestách v roce 2023? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na leden vychází Královna disků, což je krásná karta, která je spojena s bezpečím a materiálním zajištěním. Slibuje, že byste ve finanční sféře vše měli zvládnout. Královna disků vám předpovídá i dokonalé zázemí v rodině, bez kterého se to neobejde.

Co říkají mariášové karty?

Začátek ledna se bude hodně točit kolem peněz a materiálního zabezpečení. Čeká vás nějaké překvapení, něco budete muset přenastavit a uděláte to velmi dobře.

Karty vám také radí, abyste si na sebe v práci nebrali moc závazků, jinak na to doplatíte. Myslete víc na sebe a buďte klidně i trochu sobečtí. Když budete myslet na sebe, budete mít dostatek síly a všechno vám půjde lépe od ruky. Pokud si toto uhlídáte a nebudete se přetěžovat, konec ledna by mohl být celkem pěkný a radostný. Čekají vás příjemné zážitky, setkání v citové oblasti, kdy budete vysloveně excelovat. Určitě tedy neodmítejte různá pozvání.

Novoroční kouzlo pro Blížence

Aby byly vaše cesty autem po celý rok bezpečné, pojistěte si to malým kouzlem. Budete potřebovat misku vody, do které přidejte špetku soli, kapku citronové šťávy a trochu octa. Do této vody namočte hadřík, dobře ho vyždímejte a přetřete jím vnitřek vašeho auta. Myslete při tom na to, že tím vytíráte veškeré staré energie a chráníte váš vůz před krádežemi, haváriemi i pokutami a dalšími nepříjemnostmi. Na zpětné zrcátko pak ještě můžete nakreslit prstem namočeným v té samé vodě znamení šestiramenné hvězdy. Nikdo ho neuvidí, ale bude vás chránit před nehodami i krádežemi.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)