Ryby – Měsíční horoskop (leden 2023)

Ryby leden

Ve vztazích budete řešit posun, protože partner bude chtít váš vztah legalizovat, nebo ho posunout do roviny manželství. On má totiž pocit, že mu můžete každý den odejít a jeho žárlivost se stupňuje. V práci máte nedořešené záležitosti z minulého roku a budete je muset co nejdříve vyřešit, protože by vám mohlo vedení snížit plat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem každý den šťastnější.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Kozoroh

S kým budete mít problémy

Býk

Vztahy

V poslední době zažíváte žárlivé scény a začínáte se bát, že se to bude stupňovat. Možná je dobré si s partnerem o všem promluvit a ujistit ho, že ho nehodláte opustit. Navíc se dozvíte, že mu někdo z vašich známých řekl nějaké lži a on jim věří. Je možné, že vás partner požádá i o ruku.

Práce

V práci se můžete hned na začátku roku pohádat s nadřízeným, protože vás obviní, že úkoly, které měly být hotové do konce roku, jsou nedodělané. Je pravda, že něco z toho je vaše vina, ale také vašich kolegů. Nenechte vše na sobě a řekněte pravdu. Úkoly však rychle uzavřete.

Peníze

Máte možnost něco vyhrát nebo získat on nějakého mecenáše. Nechte si to pro sebe a nikomu nic neříkejte. Bude to pro vaše dobro.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Rýma. Zelená.

Přečtěte si také