Velká věštba na leden pro Ryby: Čeká vás hodně práce, ale bude se vám dařit

RYBY - Měsíční horoskop na leden 2023

Co čeká Ryby v prvním měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaké novoroční kouzlo vám zajistí láskyplný vztah? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na leden vám z tarotových karet vychází krásná karta Slunce, která ukazuje, že budete středem pozornosti a pravděpodobně se vám bude dařit. Také bude velmi aktivní a pravděpodobně se nezastavíte.

Co říkají mariášové karty?

Karty vám slibují hodně práce, kterou ale zvládnete. Možná se vám vyplatí dobrá komunikace. Hned začátkem měsíce vám udělá radost rozhovor s někým milým. Pokud byste se chtěli s někým potkat, možná vám to trochu zkomplikuje vaše pracovní vytíženost nebo okolnosti, které nemůžete ovlivnit.

Druhá dekáda bude vysloveně pěkná. Dokážete správně vyřešit své finanční věci, které vám dělaly starost. Měli byste si jen hlídat své zdraví a možná se vám budou oddalovat věci, které byste chtěli, aby byly dřív.

Koncem měsíce už by se vám mělo dařit. Hodně věcí se srovná a možná si užijete i nějaké rande. Hlídejte si napětí na pracovišti, zejména ze strany mužů. Doma to zvládnete všechno ustát. Bude skvěle fungovat vaše intuice a zároveň budete nohama na zemi, budete přistupovat k věcem racionálně a jen tak vás něco nerozhodí. Také můžete urovnat vztah s někým, s kým jste měli nějaké staré nedorozumění.

Novoroční kouzlo pro Ryby

Pokud to stihnete, zkuste si rituál určený všem, kteří touží po nové lásce nebo chtějí oživit svůj stávající vztah. Je to magie červeného prádla. Pokud si během silvestrovské noci oblečete červené spodní prádlo a vstoupíte v něm do nového roku, věřte, že se vaše vztahy zlepší. Podmínkou ovšem je, že červené prádlo musí být úplně nové.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)