Velká věštba na leden pro Střelce: Po svátcích se vám uleví a začnete nové věci

STŘELEC - Měsíční horoskop na leden 2023

Co čeká Střelce v prvním měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaké novoroční kouzlo vám zajistí dostatek peněz? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na leden vychází Pětka mečů, která vám radí, abyste si dávali pozor na to, co řeknete, a také na informace, které se dozvíte od ostatních. Nemusí být vždy pravdivé, někdy mohou být až zlomyslné a pomlouvačné. Zvažte, zda se takových diskusí chcete zúčastnit.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem ledna budete řešit ještě nějaké resty. Také si hlídejte své zdraví, abyste do nového roku nevykročili například s teplotou. Může přijít i nějaký nečekaný výdaj, například na cestách v podobě pokuty. Ohlídejte si také, kde a komu co řeknete. Co jednou vypustíte, už nejde vzít zpátky a mohlo by to mít dlouhodobé důsledky. Nenechte se tedy nikým a ničím vyprovokovat.

Druhá dekáda už bude hezčí. Jakmile skončí svátky, vysloveně se vám uleví. Začnete s čistým stolem, pustíte se s radostí do nových věcí a budete mít pocit z dobře vykonané práce. Dokážete si uhlídat i finanční jistoty.

Konec měsíce bude přát partnerství. Nezadaní se mohou seznámit s někým, s kým by jim do budoucna mohlo být hodně dobře. Můžete poznávat nové přátele, které zařadíte mezi své blízké. A pokud vás čekají nějaké zkoušky, mohly by dopadnout velmi dobře.

Novoroční kouzlo pro Střelce

Jistě víte, že čočka na nový rok tradičně symbolizuje hojnost peněz. A nejen ta vařená. Věděli jste, že vám může pomoci i nevařená čočka? Vezměte syrovou čočku a rozházejte ji symbolicky po všem, co vám generuje peníze. Tak, jak kulatá čočka připomíná peníze a je jí hodně, stejně tak se vás budou držet peníze celý příští rok.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)