Štír – Měsíční horoskop (leden 2023)

Štír leden

První dny v novém měsíci budete mít pocit, že vše stagnuje a že se vůbec nic neděje, ale to vše je jen iluzorní představa. Co vám však půjde skvěle, jsou finanční záležitosti, protože získáte nějaké finance a budete sklízet, co jste zaseli. Koncem měsíce se můžete stěhovat nebo vás čekají pozitivní změny. Můžete odjet i na krátkou dovolenou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Minulost je pryč, budoucnost ještě nenastala. Žiji v tomto okamžiku.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Rak

S kým budete mít problémy

Vodnář

Vztahy

Na počátku měsíce se může vrátit někdo z vaší minulosti a s tím člověkem začnete řešit nějaké dávné nevyřešené záležitosti. Pokud jste nezadaní, tak se vám tento měsíc podaří najít svůj protějšek, který bude mít stejné vlastnosti jako vy. Budete se s ním cítit opravdu v bezpečí.

Práce

Uzavíráte už od začátku nového měsíce všechny nedodělané práce z minulosti a podaří se vám je dotáhnout do konce. Což vám přinese hodně energie a vášně pro další projekty a práci. Koncem měsíce můžete dokonce dostat pracovní nabídku, která bude spojena s cestováním nebo nějakým dojížděním.

Peníze

V oblasti financí se vám splní sen, a to hned na začátku měsíce, a tak peníze vůbec nebudete řešit, jenže to může být jen iluze.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Vitamíny. Červená.

Přečtěte si také