Velká věštba na leden pro Štíry: Můžete získat nový příjem, musíte se ale snažit

ŠTÍR - Měsíční horoskop na leden 2023

Co čeká Štíry v prvním měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaké novoroční kouzlo můžete zkusit na Tři krále? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na leden vám z tarotových karet vychází Desítku disků, což je velmi příznivá karta, která slibuje jistoty a peníze. Nepočítejte s tím, že to bude samo od sebe, budete pro to muset něco udělat. Máte ale šanci dosáhnout toho, čeho chcete.

Co říkají mariášové karty?

V lednu si dávejte pozor na cestách. Mohou se objevit kolize, kontroly nebo cokoli, co by pro vás nemuselo být úplně ideální. A nemusí to být přímo vaše chyba. Jezděte proto tak, abyste to zvládli i za ostatní, kteří třeba nebudou dávat pozor.

Jinak by měl být začátek ledna velmi hezký, zejména prvních několik dní. Můžete se s někým potkat nebo zažít nějaké utajené a vášnivé rande. Možná se také dozvíte něco, co vám na jednu stranu udělá radost, ale také to budete muset řešit. Něco se každopádně bude dít.

Během druhé dekády se může objevit nečekaný nový zdroj financí - zajímavá příležitost nebo nabídka, kterou byste rozhodně měli využít. Ze začátku to nebude jednoduché, ale když do toho půjdete, nebudete litovat. Vše se rozběhne tak, jak potřebujete, a získáte nejen další zdroj příjmu, ale můžete se i něco přiučit a zvýšit si kvalifikaci. Hlídejte si jen své zdraví a zdraví členů své rodiny. Někomu také dobře poradíte a budete z toho mít dobrý pocit.

Novoroční kouzlo pro Štíry

Den nebo večer tříkrálový byl ideální pro všechny možné věštby. I vy si můžete zkusit na Tři krále udělat věštbu prakticky z čehokoliv a záleží jen na vás, zda zvolíte kyvadlo nebo třeba balíček tarotových karet. Pokud zvolíte karty, položte otázku a vytáhněte si z balíčku jednu kartu, která vám na otázku odpoví. Můžete se zeptat i více karet, ale netahejte víc než tři a pokud vám neodpoví na to, na co jste se ptali, nechte to na jindy. A aby se u vás doma usadilo štěstí, můžete si domov speciálně na Tři krále vyzdobit snítkami jalovce.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)