Velká věštba na leden pro Lvy: Konec měsíce přinese příjemné překvapení

LEV - Měsíční horoskop na leden 2023

Co čeká Lvy v prvním měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaký novoroční zvyk byste měli vyzkoušet? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na leden vychází Umírněnost, která značí harmonii a trpělivost. V prvním měsíci nového roku budete velkými diplomaty, budete se snažit usmiřovat znepřátelené lidi a možná i vy máte šanci se s někým usmířit. Skvělá je tato karta ve vztazích, protože ukazuje stabilitu. I když je každý z partnerů jiný, právě to je pojí dohromady a vše dokáží společně ustát.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem ledna mohou přijít menší mrzutosti v pracovní oblasti nebo na cestách. Možná budete muset někomu vysvětlovat své chování, co jste kde řekli nebo udělali. Buďte na to připraveni, abyste dokázali sami sebe obhájit.

Ve druhé dekádě už by vše mělo být hezčí a příznivější. Radost vám budou dělat mladší členové rodiny, možná děti, nebo vaši přátelé. A vy sami se od nich můžete ledacos přiučit. Příznivé zprávy přijdou od lidí ve vašem okolí, které jste delší dobu neviděli. Zejména jedna informace pro vás do budoucna může mít velký význam, i když to tak teď nevypadá.

Konec ledna přinese nečekané příjemné překvapení v oblasti lásky a citů. Možná to bude nečekané rande nebo potkáte někoho, koho jste chtěli vidět.

Novoroční kouzlo pro Lvy

Na svátek Tří králů, tedy 6. ledna, se dříve lidé více věnovali zvířatům a chystali jim potravu, třeba do krmítek. Psům se dělaly placky z masa a mouky, aby byli zdraví. A nezapomínalo se ani na opuštěná zvířata. Zkuste si tento starý zvyk i vy. Když vy budete velkorysí a budete dávat, Vesmír zase na oplátku bude dávat vám.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)