Velká věštba na leden pro Kozorohy: Bude se vám dařit, jen v práci budou potíže

KOZOROH - Měsíční horoskop na leden 2023

Co čeká Kozorohy v prvním měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaké novoroční kouzlo vás zbaví potíží, nervozity a zmatků? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na leden vám z tarotových karet vychází Smrt, což je karta transformace. Nemusíte se bát smrti jako takové, protože o ní tato karta není. Je o tom, že se vše na světě proměňuje a pravděpodobně i vás čeká nějaká změna. Možná přejdete z jedné etapy do druhé, což se vlastně se začátkem nového roku děje. Karta Smrt je jedna z nejmystičtějších karet v celém tarotu a svým způsobem velmi potřebná, protože to, co je staré, přežilo se a už neslouží, bývá nahrazeno tím, co je nové, svěží a zdravé.

Co říkají mariášové karty?

Celý leden by se dal pro vás rozdělit na dvě části. Ta větší bude velmi pěkná, pozitivní, dynamická a kreativní. Menší část měsíce ukazuje na nějaké potíže v pracovní oblasti. Mohou vás iritovat lidé kolem vás, vaši kolegové nebo kolegyně. Můžete být také postaveni před novou situaci, kterou vy nezapříčiníte. Někdo z vašeho okolí může například udělat nějakou chybu, ale na vás dolehnou důsledky. Ničeho se ale nebojte. Vynahradíte si to v soukromí. Radost vám budou dělat lidé kolem vás, přátelé, možná i vaše děti.

Přijdou i nějaké společenské akce, kde se blýsknete. Jen si hlídejte výdaje, které mohou přijít nečekaně. Pokud jezdíte například MHD, zkontrolujte si, zda nemáte propadlou jízdenku. Nicméně podle karet máte nad sebou boží ochranu a mělo by se vám dařit v lásce i ve financích. Jen vás mohou štvát někteří lidé.

Novoroční kouzlo pro Kozorohy

Jistě nastanou chvíle, kdy vás budou ostatní lidé štvát. Aby k tomu nedocházelo tak často, můžete si hned začátkem roku udělat rituál. Ideálně ještě v období do Tří králů, kdy stále ještě dobíhá magické období 12 dnů. Dříve se v tuto dobu hodně čarovalo nebo se například vázala takzvaná dvanáctníková košťata. Připravte si svíčku, která by měla mít šedou barvu. Potřete ji levandulovým olejem a odshora dolů na ni vytvořte pomyslnou spirálu, která uzemňuje všechnu energii. Pak si připravte směs drcených bylinek, ve které by měl být květ lípy, máta, puškvorec a chrpa. V této směsi svíčku obalte několikrát se nadechněte a vydechněte a svíčku zapalte. Myslete při tom, jak veškerá nervozita, potíže a zmatky odchází pryč a ve vašem zorném poli je čisto a daří se vám.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)