Panna – Měsíční horoskop (leden 2023)

Panna leden

Už od začátku měsíce si dejte pozor na hádky, protože byste se mohli prohádat celým lednem a na jeho konci byste z toho byli opravdu unaveni. V lednu vás čeká i flirt, budete s někým hodně flirtovat a bude vás to opravdu bavit. Koncem měsíce vás něco úžasného napadne a ten nápad budete praktikovat ještě dlouho poté. Konec měsíce bude o odpočinku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Můj život je plný zázraků.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Štír

S kým budete mít problémy

Lev

Vztahy

Váš vztah bude přesně takový, jak má být, a sice plný lásky, porozumění a pohody. Na začátku roku si uvědomíte, že je vám s partnerem dobře, a budete tak prožívat harmonické období, které může být zakončeno i dovolenou. Čeká vás také řešení hodně důležitých rodinných témat a úplně v posledních dnech měsíce se vám podaří zajistit si finanční stabilitu.

Práce

Potřebujete si v práci vyříkat určité nesrovnalosti, což se vám podaří na začátku měsíce. Navážete na něco z minulosti a budete se snažit udržet v práci pohodu a klid. Jenže některé věci se někdy úplně nepovedou, a tak se může stát, že něco náhle skončí, aniž byste to nějak ovlivnili.

Peníze

Banka vám vrátí nějaké peníze nebo sníží úrok z půjčky či jiným způsobem přinese finanční stabilitu. Každopádně na tom budete finančně dobře.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Chrapot. Oranžová.

Přečtěte si také