Lev – Měsíční horoskop (leden 2023)

Lev leden

V práci děláte stále stejné chyby, že se necháte využívat od kolegů a kolegyň a pak jste unaveni a vyčerpáni. Dokonce objeví-li se nějaká chyba, tak se to většinou svede na vás, což se tento měsíc dozvíte a dojde vám, že to musíte změnit. A když to změníte v práci, podaří se vám to změnit i ve vztahu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Svůj život mohu měnit každý den. Právě teď je k tomu vhodná doba.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Střelec

S kým budete mít problémy

Štír

Vztahy

Už na začátku měsíce pocítíte beznaděj a nebudete vědět, jak z toho ven. Navážete však na něco z minulosti, což vám přinese zase lásku a radost. Možná pojedete někam na cestu nebo na výlet či krátkou dovolenou. Pozor si dejte na lži, vše může být hodně iluzorní, vraťte se do reality.

Práce

V nějaké oblasti navazujete na minulost, což vám přináší deprese a frustraci. Zbavte se nepotřebných pout do minulosti a uleví se vám. Koncem měsíce můžete z práce odejít nebo ukončíte něco, co vám přináší trápení a neúspěch.

Peníze

Konečně se uklidníte v souvislosti s financemi a hned na začátku roku jich budete mít hojnost, tím se vám uleví a získáte stabilitu. Na konci měsíce vám přijdou ještě nějaké peníze z minulosti.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Kašel. Modrá.

Přečtěte si také