Velká věštba na leden pro Berany: Bude se vám dařit, musíte si ale věřit

BERAN - Měsíční horoskop na leden 2023

Co čeká Berany v prvním měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? A jaké novoroční kouzlo jim může zajistit peníze? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na leden vychází Kolo osudu, což je jedna z nejlepších karet, kterou si můžete na nový rok vytáhnout. Slibuje, že se vám bude dařit, jen si musíte věřit. Pak můžete mít plno nových nápadů a splní se vám vše, co potřebujete.

Co říkají mariášové karty?

Hned ze začátku měsíce může přijít nějaký menší svár, který ale stejně, jako rychle začne, také skončí. Velmi dobře vám v tuto dobu půjde učení, všechno vám půjde do hlavy mnohem lépe. Využijte toho. Jen si možná nenecháte radit od jiných lidí a budete trochu tvrdohlaví. Začátek ledna bude přát i vztahům. Nezadaní mohou utužovat přátelské vztahy a pokud mají někoho v hledáčku, mohly by se věci dát do pohybu. Zadaní zase najdou společnou řeč.

Druhá lednová dekáda se bude hodně točit kolem peněz. Pravděpodobně najdete možnost nějakého přivýdělku. Vypadá to, že si také zajistíte nějaký dobrý konkurz, pohovor nebo rozhovor s šéfem o povýšení. A pokud vás čekají nějaké zkoušky, máte velkou šanci v nich uspět a excelovat. Karty vám totiž na konec ledna slibují jistoty, na kterých vám záleží.

Novoroční kouzlo pro Berany

Nezapomeňte začátkem roku na jeden zvyk, který vám může zajistit, že se vás celý rok budou držet peníze. Zkuste si zaobchodovat, ale jen tak pro radost. Najděte si pár věcí, drobností, které máte doma, a nabídněte je přátelům, se kterými se na nový rok potkáte. Můžete je s nimi směnit za něco, co zase oni nabídnou vám, nebo si můžete za věci symbolicky zaplatit menší mincí.  Když budete takto v první den nového roku symbolicky obchodovat, zajistíte si, že vám budou peníze proudit a budete úspěšní ve svých obchodech po celý rok.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)