Blíženci – Měsíční horoskop (leden 2023)

Blíženci leden

Tajemství je to, co se nemá říkat, a to byste si měli pamatovat. Jelikož se vám někdo blízký v minulosti svěřil a vy jste to použili proti němu, a dokonce to někomu řekli, v lednu se to může obrátit proti vám. Pokud se omluvíte a přiznáte pravdu, vše se rychle zdárně vyřeší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Všechno je energie. Síla myšlenek je ryzí energie.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Panna

S kým budete mít problémy

Střelec

Vztahy

Začátek ledna pro vás bude ve znamení rozhodování především v oblasti vztahů, protože se může stát, že se objeví někdo nový a zažijete flirt, který může přerůst v něco vážnějšího. Můžete si vzpomenout na své city z minulosti k někomu, kdo pro vás byl důležitý, a tento člověk vám ho připomíná. Zažijete vášeň a užijete si to.

Práce

V práci se budete potýkat s mužem, který přemýšlí spíš mozkem než srdcem. Bude si na vás vyskakovat a vás to bude mrzet. V práci vás čekají nějaké projekty, které budete muset dokončit. A koncem měsíce vás čeká opravdu hodně práce, ale zvládnete to.

Peníze

Začátkem měsíce vás čekají nové příjmy, ale i frustrace, což se hned změní. Budete mít plodné období, do kterého se zamilujete. Pozor na ztráty při cestě do zahraničí. Na konci měsíce zase přijdou hádky kvůli vašemu partnerovi, že neřeší své minulé závazky.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Alergie. Červená.

Přečtěte si také