Kozoroh – Měsíční horoskop (leden 2023)

Kozoroh leden

Potřebujete odpočinek, a tak první dny nového měsíce budete hodně odpočívat a nebudete se chtít do ničeho pouštět. Možná to bude vypadat trochu jako stagnace. Pozor si dejte na konflikty a hádky, kdy můžete i o něco přijít nebo se s něčím rozloučit. Koncem měsíce se můžete zamilovat a potkat někoho, kdo pro vás bude možným partnerem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám kolem sebe jen dobré lidi.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Býk

S kým budete mít problémy

Beran

Vztahy

Možnosti na vztah vás budou potkávat celý měsíc, ale vždy dojdete k závěru, že to není to, co jste si vysnili. Až v druhé půlce měsíce někoho osudově potkáte, nebude to zpočátku vypadat na vztah, spíše na nějaké přátelství, ale pak se vše změní a vy se můžete bláznivě zamilovat.

Práce

V prvních dnech nového měsíce vám práce přinese velkou radost. Dokonce se vám podaří splnit nějaký úkol, který se zpočátku zdál nesplnitelný. Vám však pomůže osud a nebudete pro to muset nic udělat. Což vám přinese klid a harmonii. Pozor na iluze a nereálné představy na konci měsíce.

Peníze

Nemusíte se o peníze vůbec obávat. Na začátku ledna dokonce obdržíte obnos, který vám udělá radost, a pak vám někdo nabídne i větší a stabilní přísun peněz.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Kůže. Růžová.

Přečtěte si také