Beran – Měsíční horoskop (leden 2023)

Beran leden

Na začátku ledna budete odpočívat. Po náročném minulém roce vás čeká chvilka odpočinku, opravdu ho potřebujete. Přinese vám radost a také velké nadšení pro další práci. A to se hned projeví ve vaší profesní kariéře, protože budete mít jednu pracovní akci za druhou. Opět nebudete vědět, co dělat dřív. Pozor si dejte na manipulaci někoho z vašeho okolí, to, co vám bude slibovat, budou jen iluze.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Vše mi jde, jak potřebuji.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Kozoroh

Vztahy

Řešit vztah budete nejen hned na začátku roku, ale i v pozdějších dnech. Láska vás však neopustí, a i když se bude občas schovávat za nějaké menší hádky a nedorozumění, tak se k vám vždycky vrátí. Váš vztah bude velice plodný a úrodný. Jen pozor, na konci měsíce si můžete partnera hodně idealizovat.

Práce

Práce pro vás bude v lednu trochu komplikovanější, ale na to jste si vloni zvykli, takže vás to zas tolik nepřekvapí. V počátcích roku vás čekají cesty nebo hodně pohybu. Následně můžete být postaveni před rozhodnutí a chvilku vám potrvá, než to vyřešíte. Beznaděj přijde koncem měsíce, a to i ve spojitosti s úřady.

Peníze

Peníze vám chybět nebudou, dokonce začátkem ledna můžete získat větší obnos peněz, pak budete peníze přesouvat a koncem ledna se zase uklidníte, protože vše bude tak, jak má být.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Kosti. Modrozelená.

Přečtěte si také