Velká věštba na leden pro Vodnáře: Možná se pustíte do něčeho nového

VODNÁŘ - Měsíční horoskop na leden 2023

Co čeká Vodnáře v prvním měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? A jaké novoroční kouzlo vám přinese radost, zdraví a ochranu? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na leden vychází Šestka pohárů, což je velmi hezká karta symbolizující návraty, hlavně myšlenkové. Můžete mít trochu hlavu v oblacích a přemýšlet o tom, co by mohlo být a jak by to mohlo být. A když se proberete, může vám trochu unikat realita všedního dne. Šestka pohárů je krásná i v oblasti citů, jako kdyby vám něco nebo i někoho vracela. A jak moc to bude, to poznáte ve své realitě.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem měsíce může od vašich přátel přijít nečekaná zpráva týkající se finančních věcí a pro vás bude mírně pozitivní nebo mírně negativní. Buď to bude pravidelný menší příjem nebo menší výdaj, který ale zvládnete.

Hodně věcí se bude točit kolem rodinného kruhu, přátel a lidí kolem vás. Nebude vám chybět dobrá nálada a entusiasmus. Hlídejte si jen své zdraví, protože na vás může něco lézt.

Možná se pustíte i do nějakých dlouhodobějších věcí, které budou mít sice těžší začátek, až se ale zrealizují, přinesou vám velmi zajímavé výsledky. Určitě se tedy do toho pusťte. Možná se pustíte i do nějakého studia, které vám do budoucna přinese štěstí. Nebudete v tom navíc sami a také si budete víc věřit. Dobu, kdy vám někdo říkal, že na něco nemáte nebo že něco nezvládnete, necháte za sebou ve starém roce.

Konec ledna bude pěkný. Možná si užijete nějaká dostaveníčka, která budou nejen oficiální, ale i tajná. A kdyby se objevila náhodou nějaká mrzutost ve vztahu, brzy se vyřeší. Vztahy pokvetou nejen doma, ale i na pracovišti.

Novoroční kouzlo pro Vodnáře

Udělejte si zajímavý rituál, který by vám mohl v novém roce přinést radost, zdraví i ochranu. Kdysi se 7. ledna, tedy den po Třech králích, dělal rituál osívání. Lidé vzali hrst obilí či jiných zrn a házeli je na střechu a zdi domu se slovy: „Pro žijící, pro milující, pro zdraví a ochranu.“ Zrna se pak neuklízela, ale zůstala jako oběť pro domovníčky, aby se dařilo a v domě se drželo štěstí. Místo zrní se také mohla použít čočka, aby se doma držely peníze.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)