Filip se stěhuje k Sid. Tohle se Haďákovi asi líbit nebude

ZOO (78) – Nemám kde bydlet

Bystré Michaele Pecháčkové (18) jako Sid neujde, že nový kolega Tomáš Klus (36) coby Filip vůbec nechodí večer domů a přespává v zoo. Když se od ní náhle odstěhuje Tes, má k dispozici volný pokoj. A Filip její nabídku na společné bydlení rád přijímá. Jen Haďák z toho asi moc nadšený nebude. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Haďák dorazil do daleké Amazonie a vydává se pátrat po svých rodičích. Jejich tragická smrt je totiž opředena nejasnostmi. Úřednice Zlámalová, na kterou Adam v minulosti zuřivě zaútočil, svou práci odbyla a identifikace těl neproběhla řádně. Ošetřovatel hadů si proto přeje zjistit, jak to bylo doopravdy. Výpravu do exotiky mu překvapivě zaplatila babička Sidonie a Haďák za podpory Sid využil jedinečné příležitosti.

Tím ale na dlouhý čas opustil svou první velkou lásku. Bohatá dědička sklářského impéria zůstala doma, v odjezdu do amazonského pralesa jí zabránily zdravotní problémy. Může se tak spřátelit s novým kolegou Tomášem Klusem coby fotografem Filipem Jandou. Ten sice v zoologické zahradě neudělal dobrý první dojem, ale svým šarmem a dobrou náladou si pomalu omotává místní slečny kolem prstu.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Usměvavý Filip navíc pomůže najít pohřešovaného hada, který opět utekl neopatrnému Bobovi. Za to ho Sid pozve na drink do baru. Právě díky tomu si po nálezu Jandovy peněženky u sprch všímavá dívka uvědomí, že Filip spal opět v ZOO. „Proč nespíš doma jako každej?“ ptá se ho Sid v dalším díle oblíbeného seriálu, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „U rozvodu jsem přišel prakticky o všechno. I o bydlení,“ přizná se Filip.

Nebyla by to Sid, aby se mu nesnažila nějak pomoci. Řešení se navíc nabídne v podstatě samo. Marek Němec si jako lotr Charlie přeje mít Tes pod dohledem, takže se k němu musí přestěhovat. Sid tak přijde o spolubydlící a zároveň získá volný pokoj. Ideální situace pro Filipa. „A  Adam o tom ví? Já kdybych byla chlap a moje ženská si domů přitáhla sexy sportovce, tak bych asi trošku znervóznila,“ varuje ji Viky. Dlouhovlasá blondýnka si je však jistá, že to Haďákovi vadit nebude. Nemýlí se ale?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.