Viky je zpět! Máme první fotky Evy Burešové z natáčení seriálu ZOO

Eva Burešová se vrací k natáčení seriálu ZOO

Eva Burešová (29) se po porodu druhého syna Tristana Williama vrací zpět k natáčení oblíbeného seriálu. Jako Viky se nastěhuje zpět do svého bytu, kde na ni čekají spolubydlící Sid a Filip v podání Michaely Pecháčkové (18) a Tomáše Kluse (36). Podívejte se na exkluzivní fotografie přímo z placu.

Po krátké mateřské dovolené se herečka Eva Burešová znovu oblékla do kostýmu Viky Janečkové a natáčí nové díly úspěšného seriálu. „Uprchlá dcera se vrátila domů a jsem ráda, že jsem zpátky. Měla jsem i kostýmní zkoušku a museli jsme šatník Viky trochu upravit. Moje postava se změnila, a to nemyslím postavu Viky,“ prozradila pro magazín Showtime Eva Burešová, která se nedávno stala dvojnásobnou maminkou.

S partnerem Přemkem Forejtem se radují z prvního společného potomka. Určité změny byly tak nachystány i pro roli Viky „Trochu jsme můj šatník obměnili, přece jen má Viky miminko, tak se mají diváci na co těšit,“ láká herečka na další díly seriálu ZOO, jehož další epizodu uvidíte v úterý večer na Primě.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso

O tom, že v seriálu fanouškům schází, se dozvěděla a je za to ráda. „Udělalo mi radost, že mi lidé psali, kdy už se vrátím a že se jim po Viky stýská – a mně se po ní stýskalo také. Ona je přece jen jiná postava, než jaké jsem do té doby hrála,“ líčí Burešová, která se na první natáčecí den hodně těšila.

„Chyběl mi celý štáb, jsou tu všichni moc milí. A co se týče postav, tak se mi asi nejvíc stýskalo po Štěpánovi Benonim. Tomu jsem několikrát psala, že mi chybí. Lucka Polišenská mi také scházela. S ní se tedy nesetkávám na place, ale moc mi chyběla. A děti – na ty se hrozně těším,“ prozradila Eva po svém prvním natáčecím dni.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.