Celebrity

18. listopadu 2022 13:15

Šarlota Chmelařová

Eva Burešová napsala synovi nádherný vzkaz. Její slova jsou plná lásky a obdivu

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (29) je dvojnásobnou maminkou a už to je úspěch sám o sobě. Její druhorozený syn Tristan nyní oslavil tři měsíce a ona mu na napsala velmi krásný vzkaz.

Na svůj Instagram Eva Burešová přidala láskyplnou fotografii, na které si Tristana tiskne k hrudi a dává mu pusu na tvář. „Ahoj synáčku, dnes máš tři měsíce, ale já mám stále pocit, že tě znám celý život. Stejně jako tvého brášku. Jsi úžasný. Milý. Laskavý. To, jak na mě koukáš, popsat nedokážu. Cítím z tebe obrovskou lásku a radost být na tomhle světě. A tu radost z bytí jsi několikanásobně zvýšil nám všem, kteří s tebou sdílíme společný svět. Děkuji ti za klid, který jsi do našeho života přinesl,“ vyznala se v popisku u snímku.

„A já osobně tobě i tvému bráškovi děkuji za to, že díky vám jsem já a že se na mě oba krásně usmíváte, když vám zpívám a přemýšlím, jestli to všechno, co dělám, jaká jsem, má cenu. Každý váš úsměv mi ukazuje každý den, že má. Miluji tě, Tristane Williame. Máma,“ doplnila na závěr Eva.

Jak se Eva Burešová cítila krátce po porodu?

Úspěch v životě i v kariéře

O tom, že se Evě Burešové v rodinném životě daří, není pochyb. Po boku kuchaře Přemka Forejta (35) zpěvačka doslova rozkvetla a od té doby, co se jim narodil společný syn Tristan William, jsou jedna velká šťastná rodina. Nedávno se navíc společně přestěhovali do nového domu, takže se dá předpokládat, že si užívají naplnění svého snu. „Nyní jsem šťastnější a vděčnější, než jsem byla kdy předtím,“ svěřila se Burešová před časem v jednom z rozhovorů pro pořad Showtime. Zpěvačka má z předchozího vztahu ještě pětiletého syna Nathana.

Kromě úspěchů na poli lásky teď Burešová sbírá ocenění i v oblasti kariéry. V letošním ročníku Českého slavíka se podruhé v řadě umístila na 3. místě mezi zpěvačkami a od porodu už se opět pomalu, ale jistě vrhá zpět do práce. S režisérem Václavem Noidem Bártou (42) nedávno natočila videoklip k písni Tiché vody. Na plac přitom vzala i malého Tristana a pochvalovala si, jak hodné a klidné miminko má. „Naše první natáčení, zvládá to výborně. Zatím stále spí. A když nespí, směje se,“ popsala tehdy televizi Prima Burešová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.