Celebrity

21. prosince 2022 16:30

redakce Prima Ženy

Dokonalá postava a rozzářené oči. Eva Burešová potěšila fanoušky odvážnou fotkou

Burešová chystá turné

Herečka Eva Burešová (29) zažívá jedno z nejlepších období svého života. Spolu s partnerem Přemkem Forejtem (35) prožijí první Vánoce mimo ruch velkoměsta a budou si užívat vesnickou pohodu v novém domově. Hlavně to ale budou první svátky, které si hvězda televize Prima vychutná se svými třemi muži.

Herečka a zpěvačka Eva Burešová se letos v létě stala dvojnásobnou maminkou, když na světě přivítala syna Tristana Williama. Hvězda seriálu ZOO nezastírá, že rodina je středobodem jejího světa. Také přiznala, že jakmile jí skončí pracovní povinnosti, vždy rychle spěchá domů za svými kluky, na které se celý den těší.

Zpěvačka, která se může chlubit tím, že získala bronzového Slavíka, dokáže skloubit kariéru a péči o rodinu a přitom stále zůstává dokonale ženská a přitažlivá.

Podobné články

Nikdo by podle jejích instagramových fotek nehádal, že rodila v polovině srpna. Na svůdných fotkách, které fanouškům ukázala, je oblíbená herečka opravdu sexy.

Eva zapózovala v rudých šatech opřená o stěnu a nabídla pohled od plného dekoltu. „Jsem moc šťastná a vděčná, jakou rodinu mám. Jsem také pyšná na své tělo, co všechno zvládlo. Měla jsem nádherný a harmonický porod. Byl to opravdu nádherný zážitek. Kdybych měla takto rodit pokaždé, tak budu rodit každý rok,“ popsala pro Showtime žena, která největší díl popularity získala díky roli v primáckém seriálu Slunečná.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.