Celebrity

3. ledna 2023 21:56

Josef Šťastna

Eva Burešová ukázala zlé vzkazy, které dostává. Co některé lidi tak štve?

Herečka Eva Burešová (29) patří k lidem, kteří nemají problém veřejně sdělit názor a komentovat události, které se ve společnosti dějí. Za své komentáře někdy musí čelit i nenávistným reakcím. Hvězda seriálu ZOO v úterý komentovala šokující tragédii, která se stala v Krkonoších. Pak také ukázala, co na jejím Instagramu následovalo.

Hvězda seriálu ZOO se rozhodla, že z pozice matky a ženy okomentuje tragédii, která se stala v Krkonoších. Matka tam zabila své malé dítě a pak podle policie spáchala sebevraždu. Burešová měla potřebu na šokující událost reagovat.

„Všimli jste si někdy, jak velkou, hlubokou důvěru v nás děti mají? Věří každému našemu rozhodnutí a kroku. Musí. Nikdo jiný jim nepomůže,“ začala svůj emotivní vzkaz matka dvou synů.

„Pár dní mi krvácí srdce a říkám si, když už máme potřebu si my, dospělí, ubližovat navzájem, vynechejme z toho naše děti. Když máme potřebu tento svět opustit, odejděme sami. Neberme je s sebou,“ zdůraznila žena, která prožívá šťastné období po boku partnera Přemka Forejta.

V tu chvíli zřejmě nečekala, že na její zamyšlení přijdou nejen souhlasné reakce. Ve stories v úterý večer pak herečka zveřejnila hrubý vzkaz, který ji nepříjemně zaskočil.

Herečka Eva Burešová na svém Instagramu zveřejnila, jaké nenávisti musí někdy čelit...

Posted by Vyvolení 2013 on Tuesday, January 3, 2023

„Jsou vlastně tyto diskuse plné nenávisti a urážek potřeba v této době? Kam taková diskuse vede? Šílenost,“ doplnila své veřejné vystoupení s tím, že rozhodně nemá potřebu se zviditelňovat ani za své komentáře nebere peníze...

Podobné články

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.