Co rok 2022 dal a vzal Evě Burešové. Emoce šly nahoru dolů, prozradila při bilancování

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (29) se s fanoušky na sociálních sítích podělila o vše podstatné, co ji potkalo v uplynulém roce. Ten ji dle vlastních slov párkrát dostal na kolena, nakonec ho ale hodnotí kladně hned v několika ohledech.

Pro mladou herečku, která zazářila například v seriálech Slunečná a ZOO, bylo bezpochyby jednou z největších událostí roku 2022 narození potomka. V létě se tak stala dvojnásobnou maminkou – předchozího vztahu má syna Nathaniela Adama Salvatore Krásného a 15. srpna porodila Tristana Williama svému současnému partnerovi, šéfkuchaři Přemkovi Forejtovi (35).

Eva Burešová promluvila o porodu:

Rodinné štěstí zmínila Eva Burešová ve svém příspěvku na Instagramu hned několikrát, jelikož si ho opravdu váží. Ocenila ale také úžasnou práci, spoustu splněných snů a podporu přátel i fanoušků. „Přátelé, tento rok 22 byl ukázkový, přesně takový, jaký si ten svůj život představuju,“ popsala Eva Burešová. Už před časem si s partnerem Přemkem Forejtem pořídili domek u jezera a letos tam strávili své první rodinné Vánoce.

Dařilo se jí i v pracovním životě, jako zpěvačka se nyní může pochlubit například tím, že získala bronzového Slavíka. Přesto to mladá umělkyně neměla jen sluncem zalité. Sama přiznala, že se nejednou ocitla na dně.

Nakonec se ale ze všeho oklepala a nyní uplynulý rok hodnotí pozitivně: „Byť mě ten rok párkrát dostal na kolena, kdy jsem si se zoufalstvím říkala ‚Bože, co dál?‘, když jsem se v poslední den toho roku koukala na poslední západ slunce, řekla jsem si, že to vše zlé, co mě potkalo, bylo neviditelné. To, co jsem mohla nahmatat, obejmout, pozdravit z očí do očí, bylo vždy jen úžasné,“ popsala svůj pohled na život a ukázala vnitřní sílu, se kterou se k novým výzvám staví.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.