Celebrity

31. prosince 2022 16:53

Tomáš Durčák

Miminka roku 2022: Perkausová, Lounová i Burešová prožily ten největší zázrak

Letošní rok 2022 byl poměrně bohatý na nové přírůstky do rodin slavných. Zdravé dcery a syny na svět přivedla celá řada slavných maminek, které se o svou radost z úspěšného porodu podělily i s veřejností. Podívejte se, do kterých slavných rodin přiletěli čáp či vrána.

Ewa Farna a dcera Ella

Na začátku března se dvojnásobnou maminkou stala slavice Ewa Farna (29). S partnerem Martinem Chobotem tak kromě tříletého syna Artura vychovávají také dceru Ellu. „Už pár dní žijeme v jiné realitě, ke které dokážu napsat jen #makekidsnowar,“ napsala v březnu Farna k první fotografii se svou dcerou, přičemž reagovala i na tehdy čerstvý začátek konfliktu na Ukrajině.

Eva Burešová promluvila o svém druhém porodu:

Leoš Mareš a dcera Alex

Dne 10. března se již trojnásobným tátou stal moderátor a zpěvák Leoš Mareš (46), kterému se narodila vytoužená dcera Alex. Syny Jakuba a Matěje má z prvního manželství, dcerka byla prvním potomkem pro jeho druhou manželku Moniku Marešovou (47). „A je to…“ napsal po narození dcery stručně na Instagram Leoš. Jeho manželka přidala fotku z porodnice.

Kristýna Plíšková a syn Adamko

Poslední květnový den se o radostnou novinku podělila tenistka Kristýna Plíšková (30). S manželem Dávidem Hanckem (25), kterého si vzala jen o měsíc dříve, na světě přivítali syna Adamka. „Vítej Adamko. Milujeme tě,“ napsali novopečení rodiče v angličtině na Instagram ke společné fotografii z porodnice. Manžel Dávid musel následně řešit kritiku za to, že se kvůli narození syna omluvil z reprezentačního fotbalového utkání.

Eva Burešová a syn Tristan William Forejt

Zpěvačka Eva Burešová (29), kterou můžete znát ze seriálů Slunečná a ZOO, se letos v létě stala dvojnásobnou maminkou. Z předchozího vztahu má syna Nathaniela Adama Salvatore Krásného a 15. srpna porodila svému současnému partnerovi, šéfkuchaři Přemkovi Forejtovi (35), syna. I ten dostal nezvyklé jméno: Tristan William. „Tak drobná, přitom tak silná a statečná. Jsem na tebe tak pyšný, jak jsi to celé zvládla. Jsem šťastný za to, co společně máme. Miluji vás rodinko moje,“ napsal k první fotce svého syna šťastný tatínek Přemek.

Táňa Pauhofová a dcera Míla

Svého úplně prvního potomka se letos dočkala populární slovenská herečka Táňa Pauhofová (39). Půl roku po svatbě s Jonatánem Pastirčákem (29) se novomanželům narodila dcera Míla. „Miluju,“ napsala herečka, která si zpravidla své soukromí střeží, 4. října na Instagram. O den později pak její manžel médiím potvrdil, že jsou s Táňou šťastnými rodiči holčičky.

Kristýna Schicková a syn Liam

Modelka a sestra úspěšného českého fotbalisty Patrika Schicka Kristýna Schicková (28) letos na světě přivítala již svého druhého potomka. Dne 8. října se její dvouletý syn Elliot dočkal bratříčka a manžel Lukáš Třešňák (34) druhého syna, který dostal jméno Liam. „Liam 08/10/2022, 3840 g, 51 cm. Vítej na světě lásko,“ napsala šťastná dvojnásobná maminka dva dny po porodu.

Jitka Boho a syn Tadeáš

Druhého potomka letos na podzim porodila také modelka a zpěvačka Jitka Boho (30). Ta měla obavy, neboť miminko dost přenášela, ale nakonec se synovi na svět 11. října zachtělo. „Jsi statečný, Tadeášku, protože to byla s tvými 3970 gramy makačka nejen pro maminku, ale i pro tebe,“ napsala po porodu Jitka a přidala poděkování doktorům, sestřičkám i Bohu za to, že se dočkala tak obrovského daru. Z předchozího vztahu má sedmiletou dceru Rosálku, její současný partner Tomáš Hřebík (42) se stal tatínkem poprvé. V květnu Jitka pro Prima Ženy prozradila, že pokud bude Tomáš chtít, je připravená i na třetího potomka.

Olga Lounová a dcera Arianne

Vytouženého dítěte se letos dočkala také zpěvačka Olga Lounová (41) a její dlouhodobý přítel Jan Kregl (36). 17. listopadu porodila dceru Arianne. „Zazněla pro mě ta nejkrásnější árie na světě, a to z tvých maličkých úst. Vítej Arianne. Vítej do našich srdcí, kam jsi patřila odjakživa. Jsi zázrakem, darem a nekonečnou láskou,“ napsala po porodu dojatá maminka. Olga posléze prozradila, že rodila ambulantním způsobem a již po pár hodinách byla opět doma. A také že do posledního kousku zpracovala placentu, z které si nechala udělat tinkturu i její kousky usušit.

Eva Perkausová a syn Killian

Předčasný vánoční dárek dostala moderátorka Hlavních zpráv CNN Prima News Eva Hecko Perkausová (28), která 26. listopadu porodila zdravého syna. S manželem Ivanem Heckem (40) se tak stali šťastnými, rodiči a Vánoce již oslavili jako tříčlenná rodina. „První adventní neděle roku 2022 je ta nejkrásnější, jakou jsem si mohla přát. Včera ve večerních hodinách přišel na svět malý Killian. Vítej mezi námi!“ podělila se moderátorka o šťastnou novinu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.