Celebrity

12. března 2022 08:41

Anna Kopečková

Manželka Leoše Mareše ukázala dceru a prozradila její jméno. Kluk by dostal stejné

Marešová porodila

Manželka Leoše Mareše se poprvé po porodu ozvala a ukázala nejen fotku holčičky, která se šťastným rodičům narodila ve čtvrtek, ale prozradila i její jméno.

Manželka Leoše Mareše Monika poprvé ukázala fotografii malé dcerky, která se narodila ve čtvrtek. „Alex Marešová, 10. 3. 2022,“ napsala šťastná maminka k černobílé fotce na Instagramu, na které je holčička zabalená v zavinovačce a mamince pevně svírá prst. Radost z holčičky pak vyjádřil i Leoš. „Já jsem tak šťastný,“ připsal k fotografii své prvorozené dcery. Později přiznal, že kdyby se jim narodil chlapeček, dostal by stejné jméno. „Měli jsme jedno jméno pro obě varianty. Nevěděli jsme pohlaví, ale věděli jsme, že to bude prostě Alex," napsal oblíbený moderátor na Instagramu.

Rodiče dostali spoustu gratulací a všichni se shodují, že vybrali opravdu krásné jméno. „Ve stejný den se narodil i Chuck Norris a jeho seriálová a osudová žena ve Walker, Texas Ranger byla Alex,“ napsala jedna ze sledujících na Instagramu. „Miluji to jméno. Já ho teda chtěla i pro kluka, ale to mi muž neschválil. Strašně moc gratuluji. Krásné,“ popřála Marešovi jeho kolegyně z Evropy 2 Zorka Hejdová. „Vítej, maličká Ali!“ vzkázala miminku herečka Aňa Geislerová, která nejspíš naráží na to, že Leoš své ženě říká láskyplně Aví, což je zkrácenina jména Avatar. Monika totiž kdysi Leoše okouzlila právě tím, že mu svým vzhledem připomíná postavu ze stejnojmenného filmu.

Leoš umí být originální

Radostnou zprávu o narození miminka zveřejnil Leoš Mareš velmi originálním způsobem. Na svém profilu sdílel fotografii prázdné rozbité skořápky s ptačími stopami vedoucími směrem od ní. Ke snímku přidal jen stručný, avšak všeříkající popisek „A je to...“

O pár hodin později pak moderátor odhalil svým fanouškům i pohlaví nového přírůstku do rodiny. A to opět netradiční formou. Sdílel totiž příspěvek, který obsahoval konverzaci s jeho maminkou. „Je to holčička,“ napsal jí šťastný tatínek.

Miminko se mělo narodit už začátkem března, s příchodem na svět však očividně příliš nespěchalo. Leoš Mareš se ve svých 47 letech stal již trojnásobným otcem. Dva syny, šestnáctiletého Jakuba a o čtyři roky mladšího Matěje, má z prvního manželství s moderátorkou Monikou Poslušnou. Naopak pro jeho současnou ženu Moniku, která 7. března oslavila 41 let, jde teprve o první dítě. A jistě je to ten nejkrásnější dodatečný dárek, který kdy k narozeninám dostala.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.