Celebrity

30. června 2022 13:15

Vanesa Havlíková

Leoš Mareš se pochlubil rozkošným videem malé dcery. Od matek ale schytal kritiku

Už pár měsíců si Leoš Mareš (44) užívá svou vysněnou dcerku Alex, kterou s manželkou Monikou (41) přivítali v březnu společně na svět. Z rozkošné holčičky je moderátor nadšený a společnými snímky se chlubí na sociálních sítích. Nyní opět rozněžnil své fanoušky, ale kromě pozitivních reakcí se hrdý tatínek dočkal i upozornění od jiných maminek.

Leoš a Monika Marešovi si od chvíle, kdy přišel na svět jejich malý uzlíček štěstí, roli rodičů velmi užívají. Moderátor svůj Instagram s více než milionem sledujících pravidelně zásobuje roztomilými fotografiemi, a fanoušci tak mohou pozorovat, jak malá Alex roste a zda je více podobná mamince či tatínkovi.

Okurka rozpoutala diskuzi

Leoš Mareš kvůli práci často není doma, a nemůže tak sledovat každou chvilku vývoje své malé dcerky, která jako by mu z oka vypadla. Tento víkend, kdy byl moderátor opět z pracovních důvodů mimo domov, mu manželka Monika poslala sladké video, kde jejich Alex drží v ruce okurku, kterou ochutnává. „Člověk není jedno odpoledne doma a ony si už začnou, mírnix týrnix, jíst okurku,“ napsal Leoš pod video, které sdílel na sociálních sítích. Komentáře ale na sebe nenechaly dlouho čekat a diskuze ostatních maminek se strhla takřka okamžitě.

„Já bych se bála. Ale vím, že jednou se s tím začít musí. Moje dítě se jednou dusilo. Vzpomínky jsou to ošklivé,“ napsala jedna ze sledujících. „Komentáře o tom, jak se snažíte zabít vlastní dítě za 3...2...1...,“ poznamenala další ze sledujících.

Leoš si naštěstí z žádných komentářů nic moc nedělá a ani na ně téměř nereaguje. Jeho fanoušci tak mohou diskutovat jedině mezi sebou, co je a není správné. Ohledně rodičovství však velmi často dávají nevyžádané rady. Takové si vyslechla od matek i zpěvačka Martina Pártlová či Gábina Soukalová.

Připomeňte si, jak se rodiče těšili na svoji vysněnou dcerku

Metoda BLW

Malá Alex už zřejmě brzo přejde na příkrmy a je možné, že její maminka Monika Marešová se rozhodne pro metodu BLW (Baby Led Weaning)Tato metoda spočívá v tom, že dítě už odmala jí samo a není nikým krmeno. Odpadá tedy všechno to mixování, krmení lžičkou a podobně. Každé dítě si tak samo určí, kdy chce jíst, co přesně chce jíst a není k tomu nijak nuceno, protože ví, kdy je jeho čas a na co má chuť. Jelikož skoro čtyřměsíční Alex na videu ochutnává okurku zcela sama, je možné, že jí právě tento způsob krmení bude vyhovovat.

I k této metodě se vyjádřila jedna z diskutujících: „BLW metoda. Dítě musí buď ležet na břiše, nebo sedět. Jinak je to nebezpečné,“ poučila slavné rodiče.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.