Leoš Mareš zveřejnil pohodový snímek s dcerou. Jeho velký den připomněla maminka

Kauza kolem Leoše Mareše

Je to jen pár týdnů, co se Monika a Leoš Marešovi konečně dočkali vytouženého potomka. Dcera Alex dělá novopečeným rodičům radost a známý moderátor se nyní před fanoušky pochlubil roztomilou společnou fotkou.

Leoš Mareš se stal tatínkem už potřetí. S bývalou manželkou Monikou Marešovou (rozená Poslušná) má dva syny – Jakuba a Matěje, teď se moderátor konečně dočkal i holčičky. Hrdý tatínek na sociálních sítích fanouškům ukázal fotku z kadeřnického salonu, kam si zašel společně s malou Alex. Spokojené miminko si dřímá u tatínka na klíně, zatímco Leoš si nechává upravit vlasy.

„Tak jsme byli poprvé u kadeřníka. Zatím tedy jenom já. Doma potřebovali pohlídat, tak jsem ji vzal s sebou. Díky, zítra nebudu na narozeniny jako Ezop,“ napsal vtipně k příspěvku známý moderátor, který moc dobře ví, že v pořekadle o zarostlých mužích se správně používá biblické jméno Ezau.

Leoš Mareš, který dnes slaví své 46. narozeniny, si větší dárek nemohl přát. Se svými fanoušky se na instagramovém profilu navíc podělil o dojemné narozeninové přání, které mu poslala jeho maminka. „Leoši, krásné narozeniny, přeji ti jen to nejlepší v tvém ještě stále mladém životě, zdraví, štěstí a úspěch. Máš pro co žít, a tak o sebe pečuj. Jsi mé všechno. Máma.“

Manželé Marešovi pohlaví miminka do poslední chvíle prý netušili. „Pohlaví nevíme. Výhodou je, že když něco nevíte, nemůžete to propálit,“ řekl v minulosti moderátor pro CNN Prima News.

Nedávno jeden z nejsledovanějších mužů v Česku řešil nepříjemnou kauzu týkající se ošklivých pomluv adresovaných jeho rodině. Lektor Marek Pavlík měl dětem na školách během své přednášky říkat nepravdivé informace o Marešových. Podle maminek některých žáků lektor tvrdil, že Mareš svou malou dceru nechtěl, že Alex si s Monikou pořídil jen kvůli tomu, aby byl doma klid.

Leoš i Monika Marešovi toto tvrzení označili za lživé. Lektor Pavlík se později bránil tím, že děti jeho slova špatně pochopily, celá situace ho mrzí, moderátorově rodině se chce omluvit. Leoš ale podal na lektora trestní oznámení.

Sdílejte článek
Štítky děti miminko narozeniny dcera Česko Leoš Mareš Monika Marešová Marešovi Ezop Ezau Irena Gerová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.