Celebrity

21. března 2022 09:58

Petra Kloidová

Leoš Mareš má holky konečně doma. Jako táta září, dceři vybral roztomilou přezdívku

Marešová porodila

Leoš Mareš má se svou druhou manželkou prvního společného potomka. Před týdnem se jim narodila dcera, která dostala už teď roztomilou přezdívku. Monika Marešová ukázala na sociálních sítích první fotografii rodiny po návratu z porodnice.

Leoš Mareš v neděli na sociálních sítích informoval fanoušky, že už má holky doma. Zdá se, že ho narození dcery Alex omladilo. Stejně tak se rozhodla své fanoušky informovat i Monika Marešová, která jim na instastories ukázala výtahovou fotku nové rodiny.

Na výběru jména se Marešovi napoprvé neshodli

Leoš Mareš prozradil, že na jméně pro dceru museli zapracovat. „V první fázi, kdy jsme stříleli nápady, jsme se neshodli. Pak jeden z nás řekl Alex a strašně jsme se do té představy zamilovali. Navíc se to dá uplatnit na obě pohlaví,“ informoval Blesk.cz. Do jména Alex se ale zamilovali oba dva, líbilo se jim, že je možné použít ho pro holčičku i kluka. Veřejnost po celé těhotenství krásné Moniky nevěděla, jaké pohlaví manželé čekají.

Štěstím zářící Leoš Mareš poodhalil i tvář malé Alex a prozradil, jak dcerce říká. Zatímco manželce Monice přezdívá „Avík“ podle filmu Avatar, první dceři podle střapatých černých vlásků říká Pampeliška nebo zkráceně Pampí. Monika Marešová nechala své fanoušky nahlédnout i do příprav na příchod miminka a ukázala Leoše, jak se snaží dát dohromady dětskou postýlku.

Mareš díky nové radosti v životě omládl

Radost z holčičky vyjádřil moderátor v prvních momentech narození Alex jednoznačně. „Já jsem tak šťastný,“ připsal k fotografii své prvorozené dcery. Později přiznal, že kdyby se jim narodil chlapeček, dostal by stejné jméno. „Měli jsme jedno jméno pro obě varianty. Nevěděli jsme pohlaví, ale věděli jsme, že to bude prostě Alex,“ napsal oblíbený moderátor na Instagramu. V posledním příspěvku na oblíbené sociální síti vypadá mladistvě a šik.

Zatímco je dcera Alex první dítě Moniky Marešové, Leoš Mareš už má dva syny z předchozího manželství s Monikou Poslušnou. Starší syn Jakub v listopadu oslavil už šestnáct let, zatímco mladšímu Matějovi je dvanáct.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.