Celebrity

10. března 2022 16:34

Anna Kopečková

Leoš Mareš je trojnásobným otcem! S manželkou Monikou se dočkali vytouženého dítěte

Marešová porodila

Oblíbený moderátor Leoš Mareš a jeho manželka Monika se konečně dočkali vytouženého miminka. Moderátor o narození potomka originálně informoval na sociálních sítích, kde také později odhalil, že mají holčičku.

Radostnou zprávu zveřejnil Leoš Mareš na svém Instagramu, a to tak trochu tajemným způsobem. Na svém profilu sdílel fotografii prázdné rozbité skořápky s ptačími stopami vedoucími směrem od ní spolu s prostým vzkazem „A je to...“.

O pár hodin později pak moderátor sdílel příspěvek, který obsahoval konverzaci s jeho maminkou. „Je to holčička,“ napsal šťastný tatínek a prozradil tak pohlaví nového přírůstku do rodiny i všem svým fanouškům.

Informaci o tom, že je jeho manželka těhotná, oznámil Leoš Mareš v říjnu loňského roku přímo v živém vysílání rádia Evropa 2. „Včera jsme spolu byli šest let a čtyři měsíce. Přijeli jsme za mámou do Berouna, abychom jí řekli, že budeme mít příští rok miminko,“ prozradil. Na sociálních sítích pak sdílel obrázek čápa nesoucího miminko s komentářem „Klokan přiletí v březnu“.

Mohla to být dvojčata?

Když Monika Marešová sdílela na Instagramu první fotografii s bříškem, objevily se spekulace, zda hvězdný pár nečeká dvojčata. „Doufám, že se na dalším screeningu neobjeví nějaký skrytý člověk. Ne že bych mu chtěl upřít existenci, ale myslím si, že jedno dítě bude stačit,“ okomentoval to v prosinci pro CNN Prima NEWS se smíchem Mareš.

Svěřil se také, že už mají s manželkou vymyšlená jména. Vzhledem k tomu, že neřekl, o jaká jde, začaly se ihned vypisovat sázky. A některá jména, jež sázející tipovali, byla dost kuriózní (například Gulliver nebo Skippy). Moderátor do poslední chvíle nesdělil ani to, zda to bude holčička, nebo chlapeček. „Pohlaví nevíme. Výhodou je, že když něco nevíte, nemůžete to propálit,“ dodal.

S příchodem na svět si miminko dalo na čas

Miminko se mělo narodit už začátkem března, jak je ale vidět, s příchodem na svět příliš nespěchalo. Pro Leoše, který brzy oslaví 46. narozeniny, to bude již třetí potomek. Z prvního manželství s moderátorkou Monikou Poslušnou už má dva syny, šestnáctiletého Jakuba a o čtyři roky mladšího Matěje.

Naopak pro jeho současnou manželku Moniku Marešovou, rozenou Koblížkovou, je to první dítě. S Leošem se seznámili v roce 2016 a o dva roky později měli svatbu. Monika 7. března oslavila 41. narozeniny. Dostala sice spoustu dárků a květin, kterými ji zahrnul hlavně její manžel, ten nejkrásnější dárek si ale nadělila až teď.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.