Celebrity

30. června 2022 16:58

Gabriela Kolinová

Vojta Kotek se potají oženil a brzy se dočká miminka. Nevěsta Radana je těhotná

Vojta Kotek se oženil

Tak to je pořádné překvapení. Herec a moderátor Vojtěch Kotek (34) se v tichosti oženil. Jeho vyvolenou je přítelkyně Radana, která už má pěkně zakulacené bříško, a tak se novomanželé brzy dočkají společného potomka. Svatba proběhla uprostřed přírody nedaleko Orlíku bez pozornosti médií.

Herec Vojta Kotek na partnerky příliš štěstí neměl. Teď ale konečně našel tu pravou, se kterou se rozhodl vstoupit do manželství. O utajené svatbě informoval web Blesk.cz.

S přítelkyní Radanou se Kotek poprvé objevil minulý rok na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde se novinářům úspěšně vyhýbal. Až na premiéře filmu Betlémské světlo od režiséra Jana Svěráka, ve které má Vojta Kotek dvojroli, se zamilovaná dvojice přestala skrývat, a oficiálně tak potvrdila svůj vztah.

Kotek, který pravidelně vystupuje v zábavné show Máme rádi Česko, v minulosti tvrdil, že do svých třiceti let postaví dům, zasadí strom a zplodí syna. Později to posunul na Kristova léta. A když to ani tehdy nevyšlo, pro splnění tohoto cíle si stanovil čtyřicáté narozeniny.

Roli otce si konečně Vojta Kotek vyzkouší na ostro

Vypadá to, že tentokrát to sympatický herec opravdu stihne. Jeho novomanželka Radana je totiž těhotná, jak informoval Blesk. Na svatbě, která proběhla 30. června na louce nedaleko Orlíku už měla pěkně zakulacené bříško.

Role otců si Vojta zatím vyzkoušel pouze nanečisto před kamerou. „Je fakt, že tatínky už občas hraji a je to zábavné. Sám děti ještě nemám, takže se do toho musím napřed trochu vžít,“ prozradil v minulosti. Vypadá to, že roli otci natrénoval dostatečně, tak snad mu to stejně dobře půjde i v reálném životě. Přejeme hodně štěstí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.