Vojta Kotek se veřejně pochlubil přítelkyní. Po boku nádherné brunetky jen zářil

Herec Vojta Kotek (34) o fanynky rozhodně nemá nouzi. Atraktivní herec však v soukromém životě příliš štěstí na lásku a partnerské vztahy neměl a dlouhou dobu po jeho boku nebyla vidět žádná žena. Vše se ale změnilo a zamilovaný herec se vedle své partnerky Radany usmívá od ucha k uchu.

Pár spolu randí téměř rok, poprvé se spolu objevili minulý rok na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde se ale společným fotkám úspěšně vyhýbali. Tentokrát dvojice dorazila na premiéru filmu Betlémské světlo od režiséra Jana Svěráka, ve které má Vojta Kotek dvojroli. Snímek je natočený na motivy tří povídek Zdeňka Svěráka a do kin bude uveden 10. března.

Na slavnostní premiéře se od sebe zamilovaný pár nevzdálil na více než pár kroků a oba dva vypadali velice spokojeně. Kotek měl na sobě šedý oblek, pod nímž měl černý svetr, jeho partnerka vsadila na černý vršek, který doplnila o růžové kalhoty volného střihu. Sympatická brunetka má krásnou postavu, která v jejím modelu vynikla. Dvojice byla již dříve spatřena, jak společně chodí běhat, plody jejich sportovních aktivit jsou tedy jasně vidět.

Sexuální úchylky a rodina do čtyřiceti

V primáckém pořadu Máme rádi Česko se navíc Vojta přednedávnem svěřil, že odmala miluje provázky a svazování. Diváky pobavil svou bezprostřední reakcí na vtipné narážky svých kolegů, kteří se tak pokusili poodhalit informace z jeho intimního života. „Nejdřív ses ale z těch provazů jako svázaný musel dostat. Kdy tě to přešlo? Protože to svazování a provazy se dají praktikovat i v dospělosti…,“ zeptal se Libor Bouček. „Kdo říkal, že mě to přešlo?“ zareagoval pohotově Kotek s šibalským úsměvem na tváři.

Herec také v minulosti prohlásil, že si stanovil věkovou hranici pro založení rodiny. Tou jsou pro něj 40. narozeniny, které oslaví za šest let. V partnerském vztahu prý přitom nemá problém čas od času převzít ženskou rutinu a zastat nějaké domácí práce. „Spoustu času jsem strávil sám bez partnerky a vím, co je péče o domácnost. Necítím potřebu mít ji rozdělenou – ve smyslu tohle je ženská a tohle mužská práce,“ řekl Kotek Deníku.

Vojta Kotek si zatím otcovskou roli vyzkoušel pouze na filmovém plátně, ale i z toho čerpá zkušenosti a filmové tatínky si užívá. „Je fakt, že tatínky už občas hraji – a je to zábavné. Sám děti ještě nemám, takže se do toho musím napřed trochu vžít,“ nechal se slyšet sympatický Vojta.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.