Celebrity

13. prosince 2022 13:05

Josef Šťastna

Eva Perkausová si užívá roli matky. Ukázala krásné fotky se synem Killianem

Eva Hecko Perkausová promluvila o porodu

Okouzlující moderátorka Hlavních zpráv na CNN Prima NEWS Eva Hecko Perkausová (28) si plnými doušky užívá roli matky. Malého Killiana zatím drží stranou zájmu veřejnosti, občas ovšem nějakou fotografii nabídne fanouškům na svých sociálních sítích. Vlasaté miminko se zatím prezentuje jako hodně klidný andílek.

Eva Hecko Perkausová a její manžel Ivan Hecko prvorozeného syna přivítali na světě během prvního adventního víkendu. Moderátorka zatím soukromí své rodiny hodně střeží, došla totiž k závěru, že v tuto chvíli není nutné, aby fanoušci znali tvář jejího Killiana.

„Říkala jsem si, že ho ještě takhle malého ukazovat nebudu. Je mu strašně malinko, je mu jedenáct dnů. Určitě ale přijde doba, kdy ho divákům ukážu,“ uvedla nedávno spokojená maminka pro magazín Showtime s tím, že až přijde vhodný čas, nechá ještě více nahlédnout do svého soukromí.

Podle snímků, které Eva Hecko Perkausová dává na sociální sítě, je patrné, že Killian je opravdu hodně spokojené a klidné miminko. Vlasatý klučina na většině fotografií spinká a užívá si bezpečí u své maminky. Na Evě je zároveň vidět, že v roli matky je stále jistější.

„Ze začátku jsem ale měla velké obavy. Nevěděla jsem, do čeho jdu, a neuměla jsem si nic představit. Už jsem se s tím ale dokázala nějak popasovat. Všichni mě také uklidňovali, ať počkám, že to přijde samo, a měli pravdu. Každá maminka pak instinktivně ví, co dělat,“ vysvětila moderátorka v pořadu Showtime s tím, že někdy je lepší o mateřství méně přemýšlet a raději ho intenzivně prožívat.

Sdílejte článek
Štítky fotografie dítě miminko rodina matka syn Eva Perkausová CNN Prima NEWS sociální síť Showtime Ivan Hecko Killian

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.