Krásná moderátorka Eva Perkausová slaví narozeniny. Už jako holčička byla roztomilá

Modré oči, blonďatá hříva a široký úsměv. To jsou charakteristické rysy sympatické moderátorky Evy Perkausové, která zdobí obrazovky televize Prima od roku 2015, kdy se stala tváří Top Star magazínu. Dnes tato sympatická hlasatelka slaví své 28. narozeniny.

Při pohledu na roztomilé fotky z moderátorčina dětství asi každému proběhne hlavou, že se pro televizní obrazovky nejspíše narodila. Usměvavá holčička, která ráda pózovala před foťákem, se odmalička věnovala modelingu. Později vystudovala vysokou školu zaměřenou na produkci. Na televizní obrazovce se poprvé objevila v roce 2014 ve filmu Modelky s. r. o. a v seriálu Znamení koně.

Předtím než se začala pravidelně objevovat na obrazovkách televize Prima, už zkušenosti s moderováním měla. „Byla jsem v konkurenční televizi a měla jsem tam týdeník, který se v té době předtáčel. Na to konto mě oslovila televize Prima s nabídkou do Top Star magazínu,“ vzpomínala Eva na své začátky pro Prima Ženy. Se smíchem dodala, že když se na zmiňovaný týdeník dívá zpětně, nechápe, že ho vůbec někdo sledoval.

Po příležitosti v Top Star magazínu, která přišla v roce 2015 a formovala její profesní dráhu, následovala nabídka moderovat večerní zpravodajství s kolegou a kamarádem Romanem Šebrlem. Aktuálně se tak diváci mohou s Evou pravidelně setkávat na obrazovkách kanálu CNN Prima NEWS.

Před zrcadlem hodiny netráví

Ačkoliv by se mohlo zdát, že péči o sebe samu věnuje tato kráska více než dost, opak je pravdou. „Podle mě je důležité o sebe pečovat, ale všeho s mírou. Ani já nejsem ten typ, který by sobě potřeboval věnovat nějakou velmi častou péči, ale já se zkrátka řídím tím, že všeho s mírou. A pokud někdo řekne, že nemá čas, když má třeba malé dítě, vždycky se těch pět minut dá někde najít a kolikrát to i stačí,“ prozradila Eva v rozhovoru pro web Prima Ženy.

Pravidelně prý navštěvuje kadeřníka a chodí na manikúru. Kosmetické procedury si pak dopřává zhruba jednou za půl roku. „Měla bych častěji, to jsem už řešila s kosmetičkou. Ačkoliv je to moje oblíbená péče, chodím opravdu málo,“ sdělila moderátorka.

Pohádková svatba v exotice

Při pohledu na usměvavé sluníčko s krásným tělem se sice nejednomu muži zatají dech, pánové však mají smůlu. Eva se minulý rok po čtyřech letech vztahu zasnoubila s podnikatelem Ivanem Heckem. Žádost proběhla při romantické večeři pod oblohou plnou hvězd. „Ano, byla to moc krásná a nezapomenutelná chvíle. Bylo to romantické, ale detaily bych si chtěla nechat pro sebe,“ řekla blonďatá kráska.

Svatba na sebe nenechala dlouho čekat a pár si své ano řekl na začátku tohoto roku v exotické destinaci. „Svatba na Mauriciu byla vždy podle mých představ v tom smyslu, že jsem vždycky chtěla mít svatbu v exotice. Někde v zahraničí. Čistě jenom pláž, moře, palmy – a ten sen se mi splnil," prozradila své přání moderátorka.

Ačkoliv je prý spontánní povahy, nápad na svatbu v zahraničí byl plánovaný dlouho dopředu. „Když plánujete sňatek v zahraničí, musíte tomu přizpůsobit dokumenty, razítka a strávit nějaký čas na úřadech. Takže na Mauricius jsme s tím nápadem už přijížděli,“ prozradila Eva. Podle svých slov se pro ni však po svatbě kromě jména nic nezměnilo a s manželem se těší na to, až společně založí rodinu.

„Vždycky jsem chtěla mít dříve děti, dříve být vdaná, ale tím, že jsem měla možnost práce v Showtime a zpravodajství, jsem se nejdříve chtěla zabydlet na moderátorské židli. A až se vše usadí, přejít do té rodinnější stránky, mít manžela a děti. Vždy jsem to chtěla stihnout do třiceti, takže svatbu jsem stihla — a teď přicházejí na řadu ty děti, což zaměstnavatelé většinou neradi slyší,“ smála se v jednom z rozhovorů pro Prima Ženy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.