Celebrity

14. prosince 2022 09:59

Josef Šťastna

Kordula Stropnická vyvedla do společnosti přítele. Dvojici jistila Veronika Žilková

Dcera herečky Veroniky Žilkové (61) a diplomata Martina Stropnického (65) už netají, že prožívá zamilované období. Kordula Stropnická (17) do společnosti vyvedla svého přítele Damiana. Na premiéru filmového hitu Avatar: The Way of Water po boku šťastné dvojice vyrazila také starostlivá Žilková.

Českou premiéru filmového hitu Avatar: The Way of Water si nenechala ujít řada slavných tváří, které si většinou pochvalovaly, že režisér James Cameron (68) znovu přikoval diváky do sedadel pomocí napínavého příběhu i neuvěřitelných filmových triků.

Pokračování přelomového díla si nenechaly ujít ani Kordula Stropnická s maminkou Veronikou Žilkovou. Kordula ve svých 17 letech prožívá první velkou lásku, takže do kina s ní šel také její pohledný přítel Damian. Zamilovaná dvojice se spolu poprvé objevila na večeru bojovníků Clash of the Stars, kde fotografové pořídili první snímky.

Sympatický Damian podle webu eXtra.cz rád nosí mikinu Gucci, která podle oficiálních stránek obchodu vyjde na 34 tisíc korun. V jeho šatníku nechybí ani boty od Alexandera McQueena, jež vyjdou na 14 a půl tisíce korun. Na svém TikToku Damian ukazuje rovněž lásku k luxusním vozům a nebojí se přiznat, že umí pořádně sešlápnout plyn.

Kordula Stropnická má za sebou těžké dětství, říká maminka

Všechno kolem Korduly ale růžové není. Starostlivá a milující Veronika Žilková přiznala, že dívka má za sebou i složité období. „Kordulky si velmi vážím, studuje náročnou sportovní školu, denně se věnuje dvěma koním. Je velmi pracovitá, pak unavená, zároveň i hezká a myslím, že je škoda, že se nevidí očima své matky, protože by na sebe byla pyšnější, než je,“ popsala Žilková, jak svou dceru vnímá, a pro magazín Showtime dodala, že i tak krásné a talentované dítě zažívalo nezájem a složité dětství.

Stropnický a Žilková se sešli u soudu:

„Ta holčička už devět let, co táta šel do politiky, zažívala docela kruté dětství. Žila s ochrankou, ochranka s ní chodila do školy, na tábory, na tancování, protože v té době byl útok ruských extremistů na rodinu ministra obrany,“ popsala Žilková život své dcery.

„No tak jsem si řekla, že je to poslední rok, než bude velká, než jí bude osmnáct. Tatínek byl čtyři roky v Izraeli, tak třeba by se teď mohl vrátit a nejenom psychicky, ale i fyzicky pomoci té holce okolo jejího života a její budoucí profese. Prostě s ní navázat vztah. Je ale vidět, že pro něho bohužel kariéra a finance jsou víc než vztah. Škoda, že předchozí děti mu dřív stály za to, aby se vrátil. Tahle už mu za to nestojí,“ dodala smutným hlasem herečka, která momentálně prožívá složitý rozvod s diplomatem, jehož kdysi tolik ctila a milovala.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.