Celebrity

19. října 2022 11:10

Vanesa Havlíková

Dcera Veroniky Žilkové Kordula se chce nechat přejmenovat. Jaké jméno zvažuje?

Veronika Žilková (61) pravidelně navštěvuje dostihové závodiště, kam doprovází svou dceru Kordulu (17), jejíž velikou zálibou jsou koně. Během jednoho takového dne v pražské Chuchli herečka poskytla redakci ShowTime exkluzivní rozhovor. Mimo jiné prozradila, že dcera přemýšlí o tom, že by si nechala změnit jméno.

Veronika Žilková sice vypadá, že se ničeho a nikoho nebojí, ale opak je pravdou. Ve chvíli, kdy se stává koňařkou a doprovází dceru Kordulu na závody, je v ní malá dušička.

Ve světě koní se Veronika Žilková našla

Veronika se jako správná máma snaží svou dceru Kordulu během závodů podporovat a se vším jí pomáhat. Koně jí jsou stejně jako její dceři blízcí a toto prostředí si velice užívá.

„Je to krásný, protože to je pro mě úplně nový svět. Musím říct, že mě ti koňáci po roce, co se tady už motám, dobře znají. Zdravíme se a všichni si tady navzájem fandí,“ prozradila Veronika Žilková během rozhovoru pro pořad ShowTime.

Když přišla na parkurové závody v Chuchli na řadu Kordulka, máma Veronika trnula strachy. Velkou radost měla obzvláště poté, když dcera zvládla jízdu bez chyby a to na novém koni, se kterým se teprve sžívá.

Připomeňte si chvíle, kdy se Veronika Žilková ukázala na veřejnosti s novým partnerem:

Kordula Stropnická by se ráda přejmenovala

Veronika Žilková také prozradila, že dcera uvažuje o změně jména. „Kordulka má nového koně, který se jmenuje Kornélie a ona je tedy Kordula. Ráda by se jmenovala Kordélie, a proto stále uvažuje i o přejmenování. Oběma se ale říká Kordy,“ svěřila se Veronika Žilková.

Kordula Stropnická jezdí na koni už od svých pěti let a stále je to její velká vášeň. Nyní má koně nového a zdá se, že vybrala správně. „Předchozí kůň dcery se zranil, tak aby Kordulka nestála, muselo se to bohužel řešit půjčkou a investicí do koně nového,“ objasnila herečka, proč její dcera závodí na jiném koni.

A výběr to nebyl jednoduchý. „Celkem jsme obešli zhruba dvanáct koní a musím říct, že je to těžší než vybrat životního partnera. Ten jezdec si musí s koněm rozumět a mít stejný temporytmus,“ dodala Žilková, která má z koní sice stále strach, ale obavy z řízení přívěsu na přepravu koní již překonala.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.