Nemá původní hmotnost, ale je šťastná. Burešová promluvila o svých kilogramech

Rozhovor s Evou Burešovou po porodu

Herečka Eva Burešová (29) nedávno přivedla na svět druhého syna Tristana Williama, kterého má s přítelem, šéfkuchařem Přemkem Forejtem (35). Nyní se poprvé po porodu objevila na veřejnosti a prozradila, co se u ní změnilo.

Dvojnásobná maminka Eva Burešová je dva měsíce po porodu a září štěstím. Na veřejnosti se od té doby objevila poprvé, a to u příležitosti autogramiády. „Mám zvláštní pocit, ale na lidi se moc těším. Vím, že přijde řada těch, kteří chodí na mé koncerty,“ popsala hvězda seriálu ZOO v pořadu Showtime.

Pro Burešovou se po druhém těhotenství řada věcí změnila. Jak vnímá sama sebe? „Jsem slepá. Říká se, že se to může stát. S prvním porodem se mi trošku zhoršil zrak, ale nyní po druhém porodu jsem úplně oslepla. Vidím o hodně hůře. Také mám stále deset kilo nahoře a nejde to dolů tak rychle jako předtím. Nezatahuje se mi bříško,“ přiznala otevřeně Eva, která nedávno sdílela reálnou fotografii svého poporodního bříška na Instagramu.

Nabraná kila herečce nevadí a ke svému tělu přistupuje pozitivně. Ostatní ženy v podobném přemýšlení podporuje také, to ostatně už několikrát dokázala skrze sociální sítě, kde podpořila ostatní maminky v tom, aby si samy sebe a svého těla vážily. „Nyní jsem šťastnější a vděčnější, než jsem byla kdy předtím,“ prozradila s úsměvem Burešová.

Mateřství její vztah nezměnil

Ačkoliv podle některých má žena po narození potomka méně času sama na sebe a svůj vztah, v případě Evy a jejího partnera to tak údajně není. „Není to tak, že jako máma teď na prvním místě vidím pouze dítě a vše ostatní je za mnou. Pořád na sebe máme dost času,“ popsala herečka svůj vztah s Přemkem Forejtem.

Velkou roli v tom zřejmě hraje i fakt, že má Eva štěstí na hodné miminko. Malý Tristan podle herečky většinu času prospí. „Zatím je Tristan malý, tudíž je dost podobný Nathánkovi – je to klidné miminko. Zatím mi ho všechny kamarádky, které kolem mě ve stejný čas jako já rodily, velmi závidí. Jejich miminka mluví trochu víc, naopak Tristan pořád spí. Ale uvidíme, jsou to dva měsíce, třeba nakonec bude hlasitější než Nathánek. Ten je však klidné dítě doteď,“ dodala hrdě dvojnásobná maminka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.