Celebrity

21. října 2022 08:29

Josef Šťastna

Karlos Vémola má mít pohlednou milenku. Jak to bude vdaná Lela nyní řešit?

Zápasník MMA Karlos Vémola (37) měl vždy slabost pro pohledné ženy. Problém je v tom, že nyní je ženatý. Jak bude jeho manželka Lela (33) jednat? Dokáže psychicky unést, že její manžel má mít poměr s hodně divokou herečkou? Nebo bude vyhrožovat rozvodem?

Sympatický bijec měl kolem sebe vždy řadu krásných žen. Nyní se zdálo, že po svatbě seká latinu. Jenže bulvární web eXtra.cz přišel s informací, že Karlos Vémola se schází s pornoherečkou Hanou Džurbanovou (18), která v erotických filmech vystupuje pod uměleckým jménem Rika Fane.

Žhavý románek má trvat už nejméně 4 měsíce. Vémola a Džurbanová si podle zdroje, který informace do redakce eXtra.cz vynesl, měli udělat dokonce výlet do Polska a tam si užívat jeden druhého.

Rika Fane vztah s Vémolou nepopřela

„Nechci se k tomu vyjadřovat,“ taková byla reakce, když novináři nestydatou krásku oslovili s žádostí o vyjádření, že právě ona měla Lele odlákat manžela. Pletky s Karlosem Vémolou ale Džurbanová nijak nepopřela.

Reakci se nepodařilo získat ani od Lely. Karlosova manželka je ale známá obrovskou trpělivostí a shovívavostí. Pro web Prima Ženy například po velkolepé svatbě uvedla, že jsou rodina a vždy budou. Je tedy možné, že všechny bulvární informace unese a žádost o rozvod podávat nebude.

Karlose dokonce obvinila z domácího násilí

V minulosti Lela Ceterová obvinila Karlose z domácího násilí. Tvrdila, že ji mlátil, když držela v náručí miminko.

Také novináři zjistili, že se pokusila zmizet s mužem, se kterým měla mít romantický poměr. Pak ale silikony vylepšená žena uvedla, že celé to bylo jedno velké nedorozumění. Karlos je na ni prý hodný a chlap, se kterým se Lela měla pokoušet o útěk, ji jen drze a nehezky zmanipuloval.

„V době, kdy jsem se rozhodla, že odejdu, mi nabídl pomoc právě tolik zmiňovaný kamarád a sponzor mého muže,“ řekla slovenská modelka s tím, že jí kamarád pomáhal při prohlídkách bytu a zároveň se často negativně zmiňoval o Karlosovi, což Lelu jenom utvrdilo v rozhodnutí od něj odejít.

„Manipuloval nejen mě, ale i Karlose. A manipuloval i svou ženu, kterou bohužel manipuluje doteď. Říkal o Karlosovi věci, které by se asi žádné ženě nelíbily,“ svěřila se magazínu Showtime s tím, že už ale prozřela, jak se věci opravdu mají a Karlose zase velmi ctí a oddaně miluje.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.