Celebrity

1. listopadu 2022 09:06

redakce Prima Ženy

Veronika Žilková je na Kordulu pyšná. Herečka řekla, jak se liší od sestry Agáty

Oblíbená česká herečka Veronika Žilková (61) se může pyšnit krásnou a velkou rodinou. Jako matka má ohledně výchovy dětí bohaté zkušenosti – vždyť kromě svých čtyř potomků si osvojila další dva. Nyní otevřeně zavzpomínala na své dětství a prozradila, jaký vztah má se svou nejmladší dcerou Kordulou (17).

Veronika Žilková zažívá v posledních měsících mnoho změn a zvratů, které ovlivňují nejen ji, ale i její rodinu. Zejména potom mladičkou sedmnáctiletou dceru Kordulu, kterou má česká herečka s bývalým partnerem Martinem Stropnickým (65). Ta už ovšem dávno není malou holčičkou, jež by se držela maminčiny sukně. Z Korduly vyrostla mladá slečna, na kterou je její matka skutečně pyšná.

Jak si Veronika Žilková s dcerou Kordulou užily den u koní?

„Kordulky si velmi vážím, studuje náročnou sportovní školu, denně se věnuje dvěma koním. Je velmi pracovitá, pak unavená, zároveň i hezká a myslím, že je škoda, že se nevidí očima své matky, protože by na sebe byla pyšnější, než je,“ prozradila webu eXtra.cz hrdá Veronika Žilková. Bulvár také přinesl snímky, které dokládají, že Kordula je zamilovaná. Mladého přítele vyvedla na galavečer Clash of the Stars.

Na rozdíl od starší dcery Agáty (37) ale Kordula není tak otevřená a kamarádská, jak by si herečka přála. Stále však doufá, že to je jen momentální pubertou a s věkem se všechno změní.

„Kordulka mi neříká všechno, to Agáta byla větší kámoška. Doufám ale, že k tomu máme nakročeno. Za rok jí bude osmnáct a třeba ta puberta přeroste v dospělý vztah,“ dodala Žilková a zároveň podotkla, že ani ona sama v jejím věku neříkala rodičům všechno. „Vyrůstala jsem v době, kdy se děti rodičům nesvěřovaly,“ řekla jednoduše s tím, že to nebylo v módě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.