Celebrity

11. října 2022 12:08

redakce Prima Ženy

Jitka Boho se stala dvojnásobnou maminkou. Synovi vybrala staré židovské jméno

Modelka Jitka Boho (30) se stala dvojnásobnou maminkou, v pondělí přivedla na svět zdravého chlapečka. Spolu s partnerem Tomášem Hřebíkem (42) mu vybrali staré jméno, které má hebrejský původ.

Jitka Boho na svých sociálních sítích v posledních dnech několikrát upozornila fanoušky, že už měla dávno rodit, miminku se ale na svět nechtělo. Nervózní Jitka přiznala, že ji zaskočilo, jak moc datum plánovaného porodu přetahuje. Nakonec ale chlapeček cestu na náš svět našel.

„Jsi statečný, Tadeášku, protože to byla s tvými 3 970 gramy makačka nejen pro maminku, ale i pro tebe,“ napsala k fotce s děťátkem a přidala poděkování lékařům, kteří se o maminku i miminko skvěle postarali.

Jméno Tadeáš je židovského původu a nejčastěji se vykládá jako chytrý, rozumný nebo smělý. Doma se na bratříčka samozřejmě velmi těší i šestiletá Rosalie, kterou má Jitka z nevydařeného manželství s hudebníkem Lukášem Boho (38).


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.