Celebrity

6. listopadu 2022 06:30

Vanesa Havlíková

Petra Hřebíčková o porodu: Muž odjel na chalupu, jméno dcery jsme řešili po SMS

7 pádů Honzy Dědka (42) - Petra Hřebíčková a Matěj Dadák

Herečka Petra Hřebíčková (43) s partnerem, hercem Matějem Dadákem (46), během oblíbené talkshow promluvili o svém seznámení, společném soužití i o tom, jak jejich chalupa zastínila i narození jejich nejmladšího potomka.

Petra Hřebíčková je úspěšnou divadelní a filmovou herečkou, kterou můžete znát například z filmu Matky (2021) či Bezva ženská na krku (2016), kde si zahrála hlavní roli. Její partner Matěj je také herec a pochází z divadelní rodiny. Jeho dědeček Otakar Dadák (†73) byl známý brněnský herec. Dvojice spolu má tři děti, syny Šimona (7) a Mikuláše (5) a nejmladší Mariannu (1).

Chalupu si Petra Hřebíčková přála už dlouho

Jelikož je Petra trojnásobnou maminkou a zejména klid je jedna z věcí, kterou sympatická herečka vyhledává, na její přání si partneři pořídili chalupu. „Je to velké téma. Když jsem potřetí otěhotněla, začala jsem být už hodně hysterická. Dříve jsem bývávala klidná, ale teď už jsem si dupla, že musí být chalupa, protože ještě jeden lockdown v pražském bytě se dvěma až třemi dětmi a zešílím. Takže se rychle koupila chaloupka,“ zahájila Petra vyprávění o začátcích chalupaření.

„Ještě se to skvěle sešlo s tím, že to bylo v době, kdy ceny chalup byly nejvyšší,“ doplnil ji Matěj, který zvelebováním chalupy tráví každou volnou chvíli. „Když jsem minulý rok točil seriál na Šumavě, místo toho, abych večer po natáčení popil s kolegy, sedl jsem do auta a jel jsem na chalupu dělat třeba podlahu,“ prozradil. „A já jsem mezitím v Praze rodila,“ rýpla si se smíchem do přítele Petra.

V den porodu odjel Matěj na chalupu

Herečka už měla dva porody za sebou, takže tak nějak věděla, co ji čeká. „Je to tak. I v den porodu jsem odjel na chalupu. Měl jsem objednaný větrací panel a pěnové sklo. A v noci přišel porod, tak jsem napsal SMS, aby to nevozili. Porod šel ale dobře…“ zastyděl se trochu Matěj.

„Já to dořeknu. Porodila jsem dítě a koukám na Matěje, jak přemýšlí. Bylo mi jasné, že na tu chalupu chce. Nejdřív říkal, že ne. Ty věci jsme ale objednávali měsíc, a kdyby to nebylo hned, opět by se čekalo. Zeptal se proto, jestli by mi to nevadilo. Tak jsem mu řekla: Prosím tě, jeď! Bylo to už třetí dítě, to se tak neřeší,“ doplnila svého muže Petra v divácky oblíbené show 7 pádů Honzy Dědka.

Holčička byla vytoužená

Herečka Petra Hřebíčková se jednu dobu smiřovala s tím, že bude bezdětná, nakonec pomohl tak trochu zázrak. Šla se poradit k šamanovi, který jí dal naději. Oznámil jí, že dítě prostě musí jenom pustit, že už čeká... Nemýlil se. Poprvé otěhotněla v pětatřiceti letech, kdy přivedla na svět syna Šimona. Dva roky nato se jí narodil Mikuláš a do třetice před rokem holčička Marianna.

Právě jméno pro malou dcerku pár hodně rozebíral. „Ve chvíli, kdy jsme vymýšleli jméno pro holčičku, byl Matěj pořád na chalupě, posílala jsem mu tedy návrhy SMS zprávou. Píšu mu, co třeba Marianna Dadáková? A na to mi přišla odpověď: Makyta! A fotka vrtačky,“ zavzpomínala herečka, kterou Matěj následně dojal k slzám. „Pro nás je požehnání, že se narodila Mariannka. Malá mě uklidňuje. Kluci jsou divocí, ale ona je klidná,“ vyznal se herec.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.